Sora lui Meghan Markle, hotărâtă s-o dea în judecată pe ducesă pentru defăimare

Sora lui Meghan Markle, hotărâtă s-o dea în judecată pe ducesă pentru defăimare
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Noiembrie 2021
Data actualizare: 16 Noiembrie 2021
Meghan Markle nu mai scapă de probleme. Când nu este atacată de tatăl ei sau de fratele ei, ducesa de Sussex se războiește cu sora vitregă. 

Samantha Markle este hotărâtă s-o dea în judecată pe Meghan Markle pentru defăimare. Sora vitregă a soției prințului Harry vrea să deschidă două procese, unul în America și altul în Marea Britanie. 

Samantha Markle își caută cei mai buni avocați pentru procesul în care o acuză pe Meghan de “defăimare, calomnie și chiar încălcare a vieții private”.

Sora lui Meghan a vorbit despre asta într-un interviu oferit celor de la Sunday Times: “Vorbesc deja cu un avocat din Anglia și unul din America. Sunt probleme diferite”, a spus aceasta potrivit Mirror. 

Supărarea Samanthei a apărut după ce Meghan a recunoscut la Curtea de Apel că a fost implicată în redactarea cărții autobiografice “Finding Freedom”, deși inițial negase orice implicare. 

Samantha o acuză pe Meghan că le-a furnizat informații false despre ea autorilor biografiei ducilor de Sussex. Biografia în cauză susține că Samantha a renunțat la liceu și nu a avut relații serioase cu cei trei bărbați cu care are copii. Mai mult, în carte scrie că ea ar fi pierdut și custodia celor trei copii. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Chifteluțe și plăcintă de cartofi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies