Sora lui Meghan Markle: “ Îmi rog sora să facă ce trebuie şi să se împace cu tata”

Sora lui Meghan Markle: Îmi rog sora să facă ce trebuie şi să se împace cu tata
Data publicarii: 09 Octombrie 2018
Data actualizare: 09 Octombrie 2018
Samantha Markle a dat un interviu pentru Daily Mail în care a vorbit despre aşteptările pe care le are de la ducesa de Cambridge, despre situaţia tatălui ei şi despre vizita pe care a făcut-o în Regatul Unit.

Sora ducesei a ţinut să sublinieze faptul că tatăl ei îşi apreciază toţi copiii şi o respectă pe Meghan pentru tot ce a realizat. Cu toate acestea, a declarat că Meghan încă nu a luat legătura cu părintele ei după ce bărbatul a suferit un atac de cord. Şi i-a transmis un mesaj prin care o roagă să facă asta.

Mai mult, a ţinut să îi amintescă lui Meghan că tot ce e azi e şi datorită tatălui lor.

Samantha a venit special în Marea Britanie din America pentru a lua legătura cu sora ei, dar, după cum spune chiar ea, nu a vrut să facă asta personal. Şi-a dorit pur şi simplu să îi lase o scrisoare la gărzile de la Palatul Kengsington, lucru care s-a şi întâmplat.


Samantha a ţinut să infirme zvonurile din presa britanică conform cărora i-ar fi fost refuzat accesul în Palat: “sunt o persoană adultă, nu mi-am dorit niciun moment să intru neanunţată, aşa că nu s-a pus problema de a mi se interzice accesul. Mi-am dorit doar să las o scrisoare.”

Samantha a fost fotografiată în preajma palatului Kengsington, unde a venit în scaun cu rotile, pentru a lua legătura cu sora sa vitregă. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies