Sora lui Miley Cyrus își vinde lacrimile. Cât mai costă tristețea în ziua de azi

Sora lui Miley Cyrus își vinde lacrimile. Cât mai costă tristețea în ziua de azi
Data: 21 Septembrie 2018
Love don't cost a thing, but sadness comes with a price tag. :D

Noah, sora mai mică a cântăreței Miley Cyrus, în vârstă de 18 ani, își vinde lacrimile după despărțirea de iubitul ei, rapperul Lil Xan (21 de ani). Sticluțele cu lacrimi fac parte dintr-o colaborare cu brandul Pizzaslime și au fost puse deja în vânzare pe site-ul brandului.

Șiiiiiiii... în caz că (nu :D) vrei să cumperi tristețea lui Noah, îți spunem și cât ar trebui să scoți din buzunar: 12.000 de dolari. Prețul unui apartament. Al unui rover precum Curiosity. Al unei jumătăți de penthouse din Danemarca. Sau al unei treimi dintr-un automobil Tesla.

,,În aceste sticluțe vei găsi 12 lacrimi ale lui Noah. Aceste lacrimi sunt rezultatul tristeții lui Noah în urma despărțirii de Lil Xan.”, se arată pe site-ul Pizzaslime. 

In foto: Noah alături de fostul iubit, rapperul Lil Xan

De asemenea, pe site-ul brandului cumpărătorii sunt îndemnați să nu cumva să bea lacrimile. 

 ,,Nu vă sfătuim să cumpărați aceste sticuluțe pentru a bea lacrimile lui Noah. În general, lacrimile conțin foarte multă sare și, pe lângă faptul că medicii nu recomandă consumul lor, ar fi și foooooooarte ciudat.”, se arată în mesajul de pe site. 

În mesajul oficial de pe site nu se specifică - însă - nimic de ștersul ferestrelor cu lacrimile lui Noah. Deci probabil că ai avea voie să faci asta, în caz că vei fi cumpărătorul tristeții lui Noah. :)

Cyrus și rapperul Lil Xan (21 de ani), care și-au anunțat relația în luna august, s-au despărțit în 4 septembrie.

FULLSCREEN
Sora lui Miley Cyrus își vinde lacrimile. Prețul exorbitant al unei sticluțe
  • /



Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO