• PRO TV
  • Sore si-a cucerit definitiv fanii. Cum arata cu tunsoarea-vedeta a anului 2015

Sore si-a cucerit definitiv fanii. Cum arata cu tunsoarea-vedeta a anului 2015

Sore si-a cucerit definitiv fanii. Cum arata cu tunsoarea-vedeta a anului 2015

Sore este adepta schimbarilor de look, iar prietenii de pe Facebook sunt in general primii care vad noile tunsori si coafuri ale vedetei.

Recent, Sore a apelat la ajutorul stilistului George Soare si si-a facut una dintre cele mai chic frizuri ale anului 2015. Fanele de pe pagina sa de Facebook au apreciat curajul vedetei si au felicitat-o pentru alegerea facuta.

Noua coafura a lui Sore i-a cucerit definitiv pe admiratorii vedetei, fiecare poza publicata dupa schimbarea de imagine primind numeroase like-uri si comentarii.

Artista a publicat pe Facebook o fotografie in care parul sau arata fabulos. De data aceasta, Sore a renuntat la parul indreptat cu placa in favoarea unor bucle lejere, care ii incadreaza frumos chipul.

Citeste si: Giulia Anghelescu, alaturi de mama ei. Cum arata femeia de la care artista a mostenit frumusetea

Cu zambetul pe buze si un look natural, frumoasa cantareata a profitat de publicarea acestei imaginii pentru a-si intreba fanii ce gen muzical ar fi recomandat sa abordeze in noul single: "Hai sa vedem cine e cel mai aproape de adevar :). Ce gen muzical credeti ca va fi noul meu single si ce subiect credeti ca abordez?" a fost mesajul postat de vedeta.  

 
Post by Sore.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni