Soția de patru zile a lui Nicolas Cage a cerut divorțul, dar vrea banii actorului

Soția de patru zile a lui Nicolas Cage a cerut divorțul, dar vrea banii actorului
Autor: Dan Brumar
Data: 22 Aprilie 2019
Nicolas Cage și Erika Koike s-au căsătorit „din joacă” la sfârșitul lunii martie, după o noapte în care s-au cherchelit ca în filmul „Marea Mahmureală”.

Starul de la Hollywood are probleme din cauza unui gest nesăbuit, pe care l-a regretat la doar câteva zile după consumarea lui. Nicolas Cage și iubita sa, Erika Koike, și-au unit destinele în Nevada, după o noapte în care au petrecut cu mult alcool, ca în celebrul film „Marea Mahmureală”. 

Cei doi și-au unit destinele în joacă, însă Erika Koike a luat totul în serios. Potrivit unui reprezentant al actorului, citat de publicația Radar Online, mirii erau „în pragul intoxicației cu alcool” când și-au jurat credință în fața altarului. Când s-a trezit din mahmureală, Nicolas Cage a depus o cerere de anulare a căsătoriei, justificând că a fost păcălit de iubita lui.

Erika Koike nu e de acord cu desfacerea căsătoriei prin anulare. Potrivit jurnaliștilor de la TMZ, iubita actorului a apreciat că cei doi nu sunt făcuți unul pentru celălalt, însă i-a cerut partenerului ei să recunoască legalitatea ceremoniei. Ea a declarat că-i acordă divorțul, solicitând toate drepturile care îi revin ca fostă soție.

FOTO: Getty Images

Conform documentelor depuse la tribunal, Erika Koike a dezvăluit că a pierdut o serie de oportunități de a avansa în carieră în cele 12 luni de relație. Mai mult, spune soția de patru zile a lui Cage, imaginea sa a fost grav afectată în urma acuzațiilor de fraudă lansate în spațiul public de partenerul ei.

Nicolas Cage a acuzat-o public pe Erika Koike că l-a atras într-un mariaj pe care nu și l-a dorit, după o noapte în care amândoi au întrecut măsura cu alcoolul. Actorul ar fi descoperit că iubita lui ticluise un plan mârșav cu un alt bărbat pentru a pune mâna pe averea sa.

„Ca rezultat al intoxicării, când pârâtul (Erika Koike) i-a sugerat reclamantului (Nicolas Cage) că ar trebui să se căsătorească, reclamantul a reacționat la un impuls și fără a avea abilitatea de a înțelege impactul acțiunilor sale”, se arată în documentele depuse în instanță de Nicolas Cage, conform Radar Online.  


Nicolas Cage are doi nepoți cu origini românești

Starul american a mai fost căsătorit de trei ori. Prima soție a actorului a fost Patricia Arquette (50 de ani). Mariajul lor a durat din 1995 până în 2001. La scurt timp după despărțirea de Arquette, Cage a început o relație cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley (51 de ani). Însă, mariajul lor a durat doar trei luni.

Cel mai recent mariaj este cel cu Alice Kim, din 2004 până în 2016. În 2006, a venit pe lume fiul lor, Kal-El.

Weston Cage, Danielle Cage, Alice Kim și Nicolas Cage. FOTO: Getty Images

Actorul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relație cu actrița Christina Fulton. Weston a fost căsătorit cu o producătoare de film originară din România, Danielle Friedman, cu care are doi copii. Cei doi băieți au primit nume românești: Lucian și Sorin.

FULLSCREEN
Soția de patru zile a lui Nicolas Cage a cerut divorțul, dar vrea banii actorului
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO