Soția lui Ne-Yo spune că ar fi fost înșelată de artist de 8 ani încoace. "Am inima frântă și sunt dezgustată"

Soția lui Ne-Yo spune că ar fi fost înșelată de artist de 8 ani încoace. Am inima frântă și sunt dezgustată
Citeste mai mult despre: Ne-Yo, Crystal Smith, divort, inselat,
Data publicarii: 31 Iulie 2022
Data actualizare: 01 August 2022
N-a mai suportat să țină secretul și a recunoscut că soțul i-a fost infidel în ultimii ani.

Soția lui Ne-Yo, Chrystal Renay Smith, a scris o postare dură despre soțul ei, susținând că acesta i-a fost infidel, în timp ce el spune că intenționează să își rezolve "provocările" familiale în privat.

Crystal, în vârstă de 35 de ani, care este căsătorită cu muzicianul de șase ani și are trei copii cu el, a detaliat acuzațiile la adresa soțului ei, în vârstă de 42 de ani, într-un mesaj dur postat pe 30 iulie pe Instagram.

"8 ani de minciuni și înșelăciune", a scris Crystal. "8 ani în care, fără să știu, mi-am împărțit viața și soțul cu numeroase femei, care îi vând trupurile lor neprotejate... până la ultima dintre ele [sic]! Să spun că am inima frântă și sunt dezgustată este puțin spus. Să-mi ceri să rămân și să accept asta este absolut nebunesc. Mentalitatea unui narcisist. Nu voi mai minți publicul sau să pretind că acest lucru se întâmplă că nu se întâmplă. Mă aleg pe mine, îmi aleg fericirea și sănătatea și respectul meu".


În postarea sa de pe Instagram, Crystal și-a rugat fanii să nu-i mai trimită "videoclipuri sau informații despre el înșelând, pentru că ceea ce face el nu mă mai privește. (...) Nu sunt o victimă. Am ales să stau cu capul sus. Dacă cineva nu te poate iubi așa cum meriți, atunci depinde de tine să te iubești pe tine. Fără ură în inima mea, nu-i doresc decât tot ce e mai bun".

Această postare vine la trei luni după ce Crystal și Ne-Yo și-au reînnoit jurămintele de nuntă într-o ceremonie elaborată, după mai multe certuri și o despărțire în 2020. Vorbind în cadrul emisiunii "Daily Pop "de la E! în luna mai, cântărețul a spus, la un moment dat, în timp ce se afla în carantină în timpul pandemiei de COVID-19, că el și soția sa s-au trezit "luând în considerare divorțul". "A fost nevoie de o mulțime de conversații cu adevărat incomode. Ca ființă umană, este cu adevărat dificil, mai ales cu cineva pe care îl iubești și la care ții. Îți pasă de ceea ce simte, așa că e greu să îi spui ceva despre ei înșiși care s-ar putea să nu îi placă, e greu să faci asta, pe lângă faptul că e greu să auzi despre tine însuți."


Ne-Yo a și cântat despre dificultățile din relația lor în piesa "Don't Love Me", pe care a scris-o în timpul pandemiei. "Întotdeauna am fost mai bun la a scrie decât la a o spune cu voce tare", crede el.

FOTO: Instagram
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies