Soția lui Rod Stewart s-a făcut polițistă la 50 de ani. Penny Lancaster patrulează pe străzile din Londra

Soția lui Rod Stewart s-a făcut polițistă la 50 de ani. Penny Lancaster patrulează pe străzile din Londra
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Iunie 2021
Data actualizare: 14 Iunie 2021
În timp ce alte neveste de rockeri se lăfăie în lux, stau doar prin vacanțe sau își umplu dressingul cu rochițe și genți de brand, Penny Lancaster îmbrăcă uniforma de polițist și patrulează pe străzile din Londra. 

Penny Lancaster (50 de ani) este căsătorită din 2007 cu Rod Stewart, artist care are în conturi peste 300 de milioane de euro. 

Nevasta lui Rod Stewart a uimit pe toată lumea când a decis să se angajeze. Blonda cu picioare interminabile, care a lucrat ca fotomodel în tinerețe, a hotărât să devină ofițer de poliție. 

Zis și făcut! Zilele trecute, paparazii au surprins-o pe Penny la datorie, pe străzile din Londra. Nevasta lui Rod Stewart patrula în uniformă alături de un coleg, scrie Daily Mail

Într-un interviu recent, Penny a mărturisit că până acum nu a făcut nicio arestare. Ea a povestit că meseria aceasta îi aduce multe satisfacții și că rolul ei este acela de a-i ajuta și proteja pe cei vulnerabili.


Penny a mai povestit că a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod. Nevasta lui Rod Stewart a spus și că oamenii nu o recunosc atunci când apare în uniforma de poliție. Penny a trecut mai multe teste până să devină polițistă, iar insigna a primit-o în primăvara acestui an.

Fotografii: Getty Images/ Instagram 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe VOYO!

Abonează-te, vezi meciurile verii şi înscrie două console Playstation 5 şi alte super premii 

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies