Soţia lui Schumacher, dezvăluiri despre starea soţului ei! De la accident încoace, familia nu a vorbit despre fostul pilot!

Soţia lui Schumacher, dezvăluiri despre starea soţului ei! De la accident încoace, familia nu a vorbit despre fostul pilot!
Citeste mai mult despre: Michael Schumacher, accident, sotie,
Data: 13 Noiembrie 2018
Potrivit Daily Mail, Corinna Schumacher (49 de ani) i-a trimis o scrisoare unui artist german, Sascha Herchenbach  şi a vorbit despre starea reală a soţului ei.

Scrisoarea a fost adresată în semn de mulţumire pentru iniţiativa artistului de a compune o piesă în onoarea lui Schumacher, un cântec intitulat sugestiv “Născut pentru a lupta.”

În scrisoare, femeia care îi e alături lui Shumacher de 23 de ani îşi descrie ea însăşi soţul ca pe un luptător şi spune că “el nu se va lăsa.” Mai mult, îi mulţumeşte pentru piesa dedicată şi spune ca mesajul ei chiar reprezintă un cadou care îi ajută toata familia în aceste momente grele.

Herchenbach a vorbit de curând despre această scrisoare, dar nu a precizat când anume a primit-o. Ceea ce se ştie însă e că el a compus piesa dedicată campionului in 2014, la un an după ce acesta a suferit un accident devastator la ski. 

La câteva luni după accident, soţia lui Schumacher a făcut o declaraţie prin care cerea să îi fie respectată intimitatea şi a afirmat că nu va da detalii despre soţul ei. De aceea, această scrisoare este atat de valoroasă: pentru că nu a apărut nicio altă declaraţie a femeii în legătură cu situaţia soţului.   

FOTO: GETTY 

FULLSCREEN
Soţia lui Scumacher, dezvăluiri despre starea soţului ei! De la accident încoace, familia nu a vorbit despre fostul pilot!
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO