Soția lui Ștefan Bănică Jr, prima reacție după ce a născut un băiețel. Cui i-a mulțumit Lavinia Pîrva

Soția lui Ștefan Bănică Jr, prima reacție după ce a născut un băiețel. Cui i-a mulțumit Lavinia Pîrva
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Mai 2019
Data actualizare: 17 Mai 2019
Lavinia Pîrva a adus pe lume primul copil al ei, în cursul zilei de joi. Ștefan Bănică Jr a făcut marele anunț, pe Facebook.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr sunt foarte fericiți. Fiul lor, Alexandru, a venit pe lume cu o lună mai devreme, spre surprinderea părinților săi. Lavinia a devenit mamă la 34 de ani și este foarte mândră de îngerul ei de băiat.

La 24 de ore după naștere, Lavinia Pîrva i-a mulțumit unui alt înger din viața ei, pentru implicarea sa în toată perioada sarcinii, medicul Doru Herghelegiu.

El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aș duce până în pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulțumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Multumim Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat Alexandru Bănica!”, a scris cântăreața pe Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAVINIA (@laviniapirvaofficial) on


Vestea cea mare a fost data ieri de Ștefan Bănică Jr, care a devenit tată pentru a treia oară. Artistul mai are doi copii: un băiat pe nume Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din mariajul cu Andreea Marin.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit, în secret, în 2017. Artistul a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concerului de Crăciun de la Sala Palatului, din decembrie 2018.

Fotografii: Lavinia Pirva Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies