Soțul lui Amy Schumer suferă de o formă de autism: ”Este motivul pentru care m-am îndrăgostit de el”

Soțul lui Amy Schumer suferă de o formă de autism:  Este motivul pentru care m-am îndrăgostit de el
Citeste mai mult despre: Amy Schumer, sindromul Asperger, sotul ei,
Data: 20 Martie 2019
Amy Schumer, care mai are puțin și naște primul ei copil, a dezvăluit că soțul ei, Chris Fischer, suferă de o formă de autism. 

În timpul unui program special pentru Netflix, intitulat ”Growing”, Amy Schumer a vorbit despre soțul ei și despre afecțiunea cu care a fost diagnosticat, sindromul Asperger, care este o tulburare comportamentală din spectrul autistic. 

Citește și: Amy Schumer va deveni mamă și a făcut anunțul într-un mod extrem de amuzant și original

”Am știut de la bun început că creierul soțului meu este un pic diferit față de al meu”, a explicat aceasta în cadrul programului special cu public, filmat în Chicago.

”Trebuie să spun acest lucru, pentru că îl iubesc foarte mult”, a adăugat actrița. ”Soțul meu a fost diagnosticat cu ceea ce se numește sindromul Asperger. Este o tulburare din spectrul autistic. Și a avut simptome foarte timpurii”, a mai spus Schumer, înainte de povesti cum a reacționat soțul ei atunci când ea a căzut, în timpul unei plimbări prin parc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on

”O dată ce a fost diagnosticat, mi-am dat seama cât de amuzant este, pentru că toate acele caracteristici care indică clar faptul că are acest sindrom sunt și motivele pentru care m-am îndrăgostit la nebunie de el”, a declarat Amy Schumer. ”Acesta este adevărul. El spune orice îi trece prin minte. Nu-i pasă de normele sociale sau de ceea ce te aștepți ca el să spună ori să facă”. 

Amy Schumer și Chris Fischer s-au căsătorit acum un an, după o relație de doar trei luni. 

Foto: Getty, Instagram
 

Vezi și: Am/N-am cu Pavel Bartoș și Smiley

FULLSCREEN
Soțul lui Amy Schumer suferă de o formă de autism: ”Este motivul pentru care m-am îndrăgostit de el”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO