Spargatorii de ras, cel mai tare game-show din toate timpurile! Nu te poti abtine sa razi: Vezi acum INTEGRAL pe Voyo.ro

Spargatorii de ras, cel mai tare game-show din toate timpurile! Nu te poti abtine sa razi: Vezi acum INTEGRAL pe Voyo.ro
Citeste mai mult despre: Wipeout, game show, Spargatorii de ras, Voyo.ro,
Data publicarii: 12 Iunie 2012
Data actualizare: 12 Iunie 2012
ATENTIE! Vizionarea acestui program este strict interzisa oamenilor seriosi. E de vazut, e de ras, e chiar de plans de atat de mult ras si e de povestit. Insa cel mai bine e sa vezi cu ochii tai de ce sunt unii in stare!

SPARGATORII DE RAS, cel mai tare game-show, e INTEGRAL SI EXCLUSIV pe Voyo.ro

Show-ul Spargatorii de ras (“Wipeout”) a debutat anul trecut in SUA, imprumutand cateva idei din emisiunile concurs japoneze cunoscute de toata lumea, dar aducand totodata si multe lucruri noi, interesante si mai ales foarte-foarte amuzante.

Spargatorii de ras a avut si un foarte mare succes la public bineinteles, asa ca in cateva luni au aparut ca ciupercile dupa ploaie foarte multe variante personalizate ale Wipeout: Wipeout Australia (la fel de buna ca originalul), Total Wipeout (UK), plus alte 20 de tari cu variantele proprii.

Despre ce e emisiunea?

Mai multi concurenti (20-30) incearca sa termine intr-un timp cat mai bun o cursa plina de obstacole nebune (de tip piloni in noroi, mingi de cauciuc, brate de metal de care trebuie sa te feresti, leagane etc). 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies