Spectatorii au amutit cand i-au vazut. Momentul magic pus in scena de o dansatoare si catelul sau - VIDEO

Spectatorii au amutit cand i-au vazut. Momentul magic pus in scena de o dansatoare si catelul sau - VIDEO
Data publicarii: 24 Februarie 2015
Data actualizare: 24 Februarie 2015
  Acesta poate fi unul dintre cele mai emotionante si sensibile momente de dresaj pe care le-am vazut pana acum. 

Sandra Roth si catelusa sa, Lizzy, au pus in scena un moment magic, pe care audienta l-a privit cu sufletul la gura de la inceput pana la final.

Sincornizare perfecta, talent si eleganta, aceasta sunt cele trei cuvinte care descriu momentul pus in scena de dansatoarea si catelusa sa. Fara sa foloseasca vreo comanda vocala sau vreo recompensa, Sandra reuseste sa o convinga pe Lizzy sa execute o serie de miscari complicate si cu adevarat impresionante.

Citeste si: Acest caine isi trezeste stapanul in cel mai adorabil mod posibil. Imaginile care au cucerit internetul - VIDEO

Sandra Roth practica dansul de peste 20 de ani, iar atunci cand a auzit de posibilitatea de a realiza numere in compania unui caine, nu a stat prea mult pe ganduri si a inclus-o pe Lizzy in coregrafiile sale. 

"Lizzy a invatat miscarile si trucurile inca de cand era pui, dar nu a fost usor. In primii trei ani, ne-am axat mai mult pe comportamentul ei in societate si apoi am invatat-o toate aceste trucuri", a declarat Lizzy.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies