Spice Girls, din nou impreuna. Cum arata acum vedetele: VIDEO

Spice Girls, din nou impreuna. Cum arata acum vedetele: VIDEO
Citeste mai mult despre: Spice Girls,
Data publicarii: 27 Iunie 2012
Data actualizare: 28 Iunie 2012
Grupul Spice Girls s-a reunit, pentru cateva ore, cu ocazia prezentarii oficiale a musicalului "Viva Forever!", o productie inspirata din hiturile sale, ce va fi pusa in scena la Londra, intr-un teatru din West End.

Cele cinci cantarete care au alcatuit grupul Spice Girls - Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton si Victoria Beckham - au participat la prezentarea oficiala a acestui musical, marti, la St. Pancras Renaissance Hotel din Londra, unde grupul din care au facut parte au filmat videoclipul pentru piesa lor "Wannabe", informeaza bbc.co.uk.

Musicalul "Viva Forever!" va fi regizat de Paul Garrington si va explora "realitatea amara a celebritatii". Actiunea acestei productii se desfasoara pe fundalul unui concurs de talente televizat.

Ideea pentru acest spectacol ii apartine lui Judy Craymer, producatoarea musicalului "Mamma Mia!", inspirat de piesele grupului Abba.

"Viva Forever!" va avea premiera la Piccadilly Theatre din Londra pe 11 decembrie.

Formatia Spice Girls, creata in 1994, a cunoscut succesul dupa lansarea primului single, "Wannabe", in 1996, acesta situandu-se pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari. Astfel s-a nascut un fenomen international similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, in plin turneu, Geri Halliwell a anuntat ca va parasi trupa. Cele patru membre ramase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album in 2000, "Forever", iar trupa s-a destramat in februarie 2001.

in 2007, cantaretele s-au reunit pentru o scurta perioada de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

MEDIAFAX
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!