Spider-Man are familie numeroasă. Faceți cunoștință cu frații actorului Tom Holland!

Spider-Man are familie numeroasă. Faceți cunoștință cu frații actorului Tom Holland!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Octombrie 2018
Data actualizare: 17 Octombrie 2018
Noul Spider-Man, interpretat de actorul Tom Holland (22 de ani), a avut deja trei apariții în peliculele Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming și Avengers: Infinity War. Când Universul Marvel va deveni prea mic pentru un erou așa de mare, locul lui Tom va putea fi luat de unul din frații lui.

Tom Holland a impresionat în rolul lui Spider-Man, motiv pentru care a fost distribuit deja în producțiile anului 2019: Avengers 4 și Spider-Man: Far From Home. La doar 22 de ani, actorul britanic este considerat o revelație la Hollywood, însă nu i-ați văzut și frații. Iar Spider-Man are trei, toți actori. Haideți să-i cunoaștem pe fiecare dintre ei!

Harry Holland

Cel mai cunoscut dintre frații lui Spider-Man este Harry. În vârstă de 19 ani, el a debutat în cinematografie în 2012 în drama The Impossible (Paradisul spulberat), alături de fratele său, Tom. Filmul, cu Naomi Watts și Ewan McGregor, spune povestea unei familii de turiști prinsă în mijlocul celei mai mari calamități de pe planetă, seismul de 9 pe Richter din Oceanul Indian. Soldat cu moartea a peste 120.000 de oameni, cutremurul a provocat un tsunami care a lovit din plin insula indoneziană Sumatra.

În 2013, tot alături de Naomi Watts, Harry Holland este distribuit drama Diana, care urmărește ultimii doi ani din viața prințesei Diana. Tânărul actor a jucat rolul prințului Harry.

Deși are doar 19 ani, Harry e fascinat de regia de film. Încă din copilărie făcea filme scurte și le urca pe YouTube. Harry este un mare fan al fratelui său mai mare, dar și al persoanjului pe care îl interpretează – Spider-Man. Cei doi au fost văzuți împreună pe platourile de filmare ale următorului film Spider-Man.

 

Sam Holland

Este fratele geamăn al lui Harry, deci are 19 ani, ca și el. A debutat în cinematografie în aceeași peliculă The Impossible, alături de frații lui, Harry și Tom. Sam nu are o activitate cinematografică intensă precum a fraților săi, însă se bucură de faimă pe rețelele sociale. Nu și-a dorit să ajungă actor, însă a descoperit că e atras de această meserie datorită tatălui său, care este actor de comedie.

La doar 19 ani, Sam e implicat în numeroase proiecte caritabile, derulate prin fundația pe care a creat-o împreună cu frații săi: Brothers Trust Charity
 

Patrick Holland

Mezinul familiei, Patrick Holland împlinește 14 ani pe 6 decembrie. În ciuda vârstei sale, a apărut deja în filmul scurt produs de Tom Holland în 2015 – Tweet. Patrick, căruia familia îi mai spune și Paddy, e răsfățatul celor trei frați. Tom l-a dus adesea pe platourile de filmare, unde a avut ocazia de a-i cunoaște pe actorii Chris Hemsworth (Thor) și Samuel L. Jackson (Nick Fury).


Spider-Man: Far From Home (2019) trailer


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies