Spike și Smiley lansează „Copacul”, o piesă personală și foarte emoționantă despre familie

Spike și Smiley lansează Copacul , o piesă personală și foarte emoționantă despre familie
Citeste mai mult despre: Spike, Copacul, Smiley,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Martie 2023
Data actualizare: 17 Martie 2023
„Copacul” este poate cea mai personală piesă a lui Spike de până acum, scrisă despre și pentru părinții săi și este o piesă pop cu influențe hip-hop, care a fost compusă de Vlad Lucan și Alex Pelin, scrisă de Paul Mărăcine (Spike) și Alex Pelin, iar de producție și mix/master s-a ocupat Vlad Lucan.

„Declarația mea sunt versurile piesei. Îmi doresc să vorbească ele în numele meu de această dată. Mai mult nu pot decât să vă spun că mă bucură colaborarea cu Smiley și sper ca acest proiect să atingă suflete”, a afirmat Spike.

„Rădacina noastră e în istoria familiei noastre. Nu suntem doar suma experiențelor noastre, suntem mai mult de atât. Creștem din rădăcini spre cer până înflorim. Suntem punți de legătură între pământ și cer! Mă bucură mult colaborarea cu Spike și de-abia aștept să ajungă la oameni”, a adăugat Smiley. 

Povestea videoclipului este construită in jurul copacului prin analogie cu povestea celui mai reliefat subiect - tatăl. Este gândit ca o completare a piesei la nivel de figuri de stil care să meargă în ritm cu mesajul versurilor. Videoclipul a fost regizat de iRonic Distors, DoP a fost Tudor Panduru, iar de producție s-a ocupat Studioset. 

„Este absolut superb videoclipul - povestea, imaginea, noi, castingul, echipa din spate, tot. Surprinde exact esența piesei. Cred că este printre singurele la care nu am avut modificări în urma montajului. Sper să vă placă și vouă la fel de mult”, a încheiat Spike.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!