"Sprancenele in valuri", noul trend in materie de frumusete. Cum arata moda contestata vehement pe internet

Sprancenele in valuri , noul trend in materie de frumusete. Cum arata moda contestata vehement pe internet
Data: 06 Octombrie 2017
Se pare ca moda sprancenelor atent pensate si conturate cu grija s-a incheiat. Un nou trend devine din ce in ce mai popular, iar reprezentantele sexului frumos s-au impartit deja in doua tabere. 
Luna septembrie a inceput promotitator pentru pasionatele de trucuri de infrumusetare. "Wavy eyebrows" sau sprancenele in valuri / ondulate fac acum furori pe internet. 
 
Forma ciudata si aspectul nonconformist pe care il ofera femeilor care au avut curajul sa testeze aceasta moda au impartit deja internetul in doua tabere. Daca pana acum specialistii in frumusete recomandau trucuri pentru a avea sprancene perfecte, acest nou trend "distruge" toate miturile promovate pana acum.
 
Aparent, nu ai nevoie de sprancene bogate pentru a le aranja "in valuri": trebuie doar sa te pricepi sa le conturezi in aceasta forma bizara. 

In ciuda aspectului inedit, nu toata lumea se declara incantata de aceasta idee. Pe retelele de socializare, noua moda este apreciata si contestata in aceeasi masura, iar contestatarele nu sunt de condamnat. E dificil sa te obisnuiesti cu un asemenea look iesit din tipare. 


 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO