Staff-ul lui Boris Johnson, petrecere în noaptea de dinaintea înmormântării Prințului Philip

Staff-ul lui Boris Johnson, petrecere în noaptea de dinaintea înmormântării Prințului Philip
Citeste mai mult despre: Boris Johnson, petrecere,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2022
Data actualizare: 14 Ianuarie 2022
Prințul Philip, soțul reginei, a fost înmormântat la Castelul Windsor pe 17 aprilie 2021.

În noaptea dinaintea înmormântării, când toată națiunea era în doliu, aproximativ 30 de angajați ai lui Boris Johnson, din Downing Street, au ținut două petreceri, în ciuda faptului că erau în lockdown.

Consilieri și angajați civili sunt acuzați că au băut și petrecut în orele de priveghiu - cu doar câteva ore înainte să apară imaginile sfâșietoare cu Regina, care își lua rămas bun de la distanță de iubitul ei soț.

Oamenii de la petrecere au dansat pe muzică și au mers la un magazin non-stop ”cu o servietă” ca să cumpere vin, a povestit un martor ocular, citat de The Sun.

”Unii și-au făcut griji că era prea mult vin vărsat pe covorul de la subsol”, în timp ce alt petrecăreț a stricat un leagă de copil, aparținând fiului premierului, Wilf, menționează The Telegraph.

La acel moment, milioane de britanici aveau interdicția de a face petreceri în interior, cu alte persoane în afară de familie. 

La momentul de față, Boris Johnson este presat să-și depună demisia după ce a mărturisit că a participat la una dintre petrecerile din mai 2020, dar insistă că el credea că e vorba de un eveniment care avea legătură cu munca. 

Foto: Getty

Wine Trips România S2E8 | Carmen Tănase, pe urmele vinului alb realizat din struguri roșii la Vinarte
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies