Stan Lee, creatorul eroilor Marvel, va fi omagiat la Hollywood într-un loc special pentru el

Stan Lee, creatorul eroilor Marvel, va fi omagiat la Hollywood într-un loc special pentru el
Autor: Dan Brumar
Data: 09 Ianuarie 2019
Creatorul celor mai mulți eroi de benzi desenate Marvel, Stan Lee, a fost un om extrem de iubit în SUA. Staruri din lumea filmului vor fi prezente la evenimentul de comemorare care va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Pe 30 ianuarie 2019, celebrități din lumea filmului, dar și oameni simpli, îi vor putea aduce un omagiu celui care a fost Stan Lee. Creatorul eroilor Marvel a murit la 12 noiembrie 2018, la vârsta de 95 de ani. În cadrul unui eveniment care va avea loc la TLC Chinese Theatre din Hollywood, Los Angeles, autorul de benzi desenate cu origini românești va fi comemorat cum se cuvine, scrie Hollywood Reporter.

Curtea instituției va găzdui o expoziție deschisă publicului larg. O ceremonie privată va avea loc în sala principală, la care vor participa mai multe staruri de la Hollywood.

Acest loc e unul special pentru Stan Lee. În iulie 2017, creatorul de benzi desenate a fost invitat să-și lase amprentele mâinilor și picioarelor pe o placă din lut.

La eveniment va participa și fiica lui Stan, Joan Celia Lee, care a declarat că va continua munca tatălui ei. 

Citește și: Supereroul la care Stan Lee lucra înainte de a muri. Fiica lui îi va continua opera

După ce a întrerupt colaborarea cu Marvel, Stan Lee a fondat propria companie, POW Entertainment, alături de partenerul de afaceri și prietenul său Gill Champion. După moartea lui Lee, Champion va gestiona afacerea lor și tot ce poartă semnătura lui Stan Lee din 2001 încoace. 

Stan a fost o ființă unică și imposibil de uitat, iubit la nivel mondial. Iubea să vină la muncă și să creeze idei noi și povești și, în ciuda geniului său, era un om de încredere și acel gen de om cu care admiratorii lui puteau interacționa cu ușurință. Ne va lipsi mult, iar moștenirea sa va dăinui multe generații de acum înainte”, a spus Champion pentru sursa citată.

FULLSCREEN
Stan Lee, creatorul eroilor Marvel, va fi omagiat la Hollywood într-un loc special pentru el
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO