Standard pentru Est are o noua editie dedicata la Romania, te iubesc!

Standard pentru Est are o noua editie dedicata la Romania, te iubesc!
Data publicarii: 19 Mai 2017
Data actualizare: 19 Mai 2017
Duminica aceasta, de la ora 18:00, la Romania, te iubesc!, Rares Nastase, corespondent special Stirile Pro TV, pune sub lupa noi produse, pentru a afla diferentele de calitate existente intre cele comercializate in Est si in Vest.

Daca in prima editie despre calitatea marfurilor, reportajul s-a axat numai pe produse alimentare, in speta din industria lactatelor si a procesarii carnii, de aceasta data sunt aduse in discutie produsele neperisabile - de la paste fainoase, la dulciuri, ciocolata sau diverse conserve. Telespectatorii vor patrunde duminica aceasta si in industria cosmeticelor, a sapunurilor, parfumurilor, detergentilor si a multor altor articole pentru ingrijire coorporala.

“Am vrut sa verificam calitatea produselor de la raft, si mai ales daca etichetele contin tot ce se regaseste in interior sau mai sunt si alte ingrediente care fac diferenta. Vorbim despre marfuri care se gasesc in cosul de cumparaturi al romanilor. Despre multe dintre acestea ne-au sesizat in prealabil si telespectatorii, pentru ca au suspiciuni serioase in privinta diferentelor de calitate. Acolo unde diferentele exista si au fost identificate prin analizele din laborator, acestea sunt semnificative, nu unele mici. Si atunci este normal ca romanii care testeaza produse de pe pietele din Vestul Europei sa simta aceste diferente. Romanii care se muta sau calatoresc in Occident au rude carora le trimit acasa diverse produse si incet, incet oamenii incep sa faca tot mai des astfel de comparatii.” , a declarat Rares.

Duminica aceasta, telespectatorii vor intra alaturi de Rares Nastase in laboratoare si vor vedea care sunt rezultatele analizelor din punctul de vedere al calitatii.

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies