Star in SPORT EXTREM, din scaunul de invalid! Afla povestea lui"Wheelz"! FOTO si VIDEO

Star in SPORT EXTREM, din scaunul de invalid! Afla povestea lui Wheelz ! FOTO si VIDEO
Data publicarii: 09 Iunie 2011
Data actualizare: 09 Iunie 2011
Aaron „Wheelz” Fotheringham s-a nascut cu o problema la maduva sirii spinarii, ceea ce l-a condamnat la scaunul cu rotile pentru tot restul vietii. Acum, are 19 ani si sfideaza gravitatia din scaunul lui de invalid, participa la competitii de sport extrem unde reuseste sa faca dublu flip, dar viseza sa reusesca un triplu.

"Pentru mine, limita nu este cuvantul potrivit", spune Fotheringham in interviul pentru „Las Vegas Review Journal”, inainte de show-ul MTV Nitro Circus Live.

„El este cel mai pozitiv, este cel mai fericit tip pe care l-am intalnit in viata mea”, a spus celebrul Travis Pastrana, medaliat cu aur la diverse competitii de supercross, motocross, freestyle motocross si rally racing si, totodata, cap de afis si organizator al show-ului Nitro Circus.

Lumea l-a privit circumspect, cum sa performeze in scaunul cu rotile, si daca va cadea oricum nu simte durerea. Rautati si prejudecati care l-au indarjit si mai mult pe „Wheelz”, astfel incat in 2006 a fost prima persoana in scaun cu rotile care a reusit un flip inapoi.

Tanarul a fost cobai, a experimentat, a cazut de 20 de ori in cap, insa nu a renuntat. A reusit deja dublu flip, iar acum se gandea la triplu. „Cu siguranta, este realizabil”, spune el, „daca am rampa dreapta si de viteza”.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!