Staruri precum Kylie Jenner îi fac pe politicieni să pocnească de invidie cu popularitatea lor

Staruri precum Kylie Jenner îi fac pe politicieni să pocnească de invidie cu popularitatea lor
Kylie Jenner, tânără și populară: FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Noiembrie 2020
Dacă succesul se măsoară în like-uri și share-uri, popularitatea e, clar, dată de numărul de urmăritori de pe rețelele sociale. Nu vom afla niciodată cât de iubite sunt starurile cu sute de milioane de „adepți virtuali”, dar s-ar putea să nici nu conteze. Pentru ele, firește.

Kylie Jenner a stabilit un record de popularitate în social media, devenind prima membră a familiei sale care ajunge la 200 de milioane de urmăritori pe Instagram. Surorile ei mai mari, Kim Kardashian, Khloe Kardashian și Kourtney Kardashian, au 191 de milioane, 122 de milioane și 103 milioane de fani pe celebra rețea socială.

Citește și

Popularitatea ei este în creștere de când a intrat în celebrul reality-show al familiei, dar și de când a fost declarată cea mai tânără miliardară realizată prin forțe proprii.

Care sunt cele mai populare vedete pe Instagram

Cristiano Ronaldo 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


La acest capitol, Cristiano Ronaldo este number one. Starul de la Juventus este cea mai urmărită personalitate de pe Instagram, cu peste 241 de milioane de fani din întreaga lume. Cei care se uită zilnic la ce postează fotbalistul portughez sunt mai numeroși decât populația actuală a Brazilei (212,5 milioane de locuitori) și a Pakistanului (220,9 milioane de locuitori).

Ariana Grande

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


Muzica ei face totul și, grație rețelelor sociale, Ariana Grande poate ajunge la inima oricărui pământean cu smartphone conectat la internet, aparat radio sau televizor. Artista a sărit de 205,6 milioane de fani pe Instagram, rețea care este și o importantă sursă de venit. Dacă acum nu mai face bani din concerte, din cauza pandemiei, ar putea lua ușor 100.000 de dolari pentru o postare pe rețeaua socială. 

Dwayne Johnson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on


Actorul de 48 de ani este adorat de oameni din întreaga lume, atât pentru rolurile sale de film, cât și pentru activitatea sa sportivă. The Rock urcă frecvent filmlulețe și fotografii din timpul antrenamentelor sale și, deseori, îi ajută pe cei care îl urmăresc să înceapă transformarea corporală pe care și-o doresc. 

Dwayne Johnson a ajuns la 203 milioane de admiratori pe Instagram și nu credem că va înregistra vreodată o scădere de popularitate. Omul e prea tare.

Selena Gomez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Artista figurează și în topul vedetelor cu cele mai populare postări de pe Instagram. Asta înseamnă că fanii ei sunt foarte activi și comentează intens, apreciază și dau mai departe cam tot ce distribuie ea acolo. Acum are 195 de milioane de fani, dar s-ar putea ca mâine dimineață să depășească acest prag.

Lionel Messi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on


Adorăm fotbalul de calitate, dar ne plac și fotbaliștii de geniu. Leo Messi este unul dintre ei. Starul de la Barcelona a strâns o comunitate de aproape 170 de milioane de fani pe Instagram și nu are nicio postare sub 5 milioane de aprecieri.

Politicienii, mai puțin populari

Lideri puternici ai planetei nu au atât de multă priză la public. Cel mai puternic om de pe glob, Donald Trump, are 23,8 milioane de admiratori, iar Joe Biden, doar 6,8 milioane. Barack Obama a convins 33 de milioane de admiratori, iar Hillary Clinton – doar 5 milioane.

Premierul britanic Boris Johnson e urmărit de 1,2 milioane de oameni pe Instagram, dar de câteva zeci de milioane la televizor atunci când anunță noi restricții ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Cel mai urmărit cont de Instagram

Deși poate părea ciudat, cel mai mare număr de fani îl are chiar contul oficial de Instagram al rețelei Instagram. Peste 375 de milioane de oameni din toată lumea urmăresc ce are Instagram să le comunice oficial. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu se lasă de manele! - Trending Review cu Daragiu - episodul 45

FULLSCREEN
Staruri precum Kylie Jenner îi fac pe politicieni să pocnească de invidie cu popularitatea lor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies