Starurile care au pierdut milioane de dolari după ce și-au vândut casele de vis la prețuri de nimic

Starurile care au pierdut milioane de dolari după ce și-au vândut casele de vis la prețuri de nimic
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 August 2019
Data actualizare: 06 August 2019
Celebritățile nu se prea uită la bani când fac achiziții costisitoare, însă când se plictisesc de proprietățile lor fac eforturi să recupereze măcar sumele investite.

De obicei, o casă în care a locuit un star de la Hollywood se vinde cu mai mulți bani decât prețul de achiziție. Locatarii de lux ai acestor reședințe cresc valoarea proprietăților, iar mulți miliardari se înghesuie să le cumpere. Însă, nu toate starurile au noroc să iasă pe plus. 

Celine Dion și soțul ei, Rene Angelil, au locuit până în 2013 într-un palat din Florida evaluat la vremea respectivă la circa 75 de milioane de dolari. Celine a scos la vânzare imensa proprietate pentru suma de 72 de milioane de dolari. Patru ani s-a chinuit să scape de domeniul pe care l-a extins împreună cu Rene Angelil, iar când a reușit în sfârșit să vândă a obținut suma de 28 de milioane de dolari.

A pierdut 44 de milioane de dolari în urma tranzacției, iar cel mai mare regret a fost cel legat de faptul că, din 2005 și până în 2013, artista și soțul ei au investit sume colosale pentru a-și crea aici un colț de Rai. Reședința lor din orășelul Jupiter Island, care se întindea pe 2,2 hectare, a fost dotată în 2010 cu un parc acvatic, în mijlocul căruia trona o piscină de dimensiunea a două bazine de înot olimpice.

Locuința impresionantă are 13 dormitoare, 14 băi, o casă de oaspeți, un teren de golf, teren de tenis, tobobage cu apă. Cel care a achiziționat domeniul a declarat că-l va transforma în casă de vacanță.
 

Britney Spears a plătit 6,8 milioane de dolari în 2007 pentru locuința ei din Beverly Hills, dar de care s-a plictisit repede și a scos-o la vânzare. A fost nevoită să taie de patru ori din preț, pentru a obține pe ea 4,5 milioane de dolari, în 2012. Locuința a fost constuită în anul 2001 în stil mediteranean. Are cinci dormitoare, șase băi și un apartament premium.


Impunătoarea casă în care s-a filmat filmul Scarface, cu Al Pacino în rol principal, a intrat în portofoliul afaceristului rus Sergey Grishin în anul 2008. Fan al peliculei din 1983, Grishin spera să dea lovitura în 2014 când a scos reședința la vânzare pentru suma de 36 de milioane de dolari. Însă, „El Fureidis” (Paradisul tropical), cum a fost botezată vila, a fost vândută pentru doar 12,26 de milioane de dolari, iar norocosul care a ajuns să se scalde în piscina lui Tony Montana este omul de afaceri Pradeep Yohanne Gupta.

Vila, situată în Santa Barbara, foarte aproape de Los Angeles, a fost construită în 1906. De-a lungul timpului a găzduit personalități din toate domeniile, printre care Albert Einstein și Winston Churchill.


Rihanna și-a dorit neapărat o casă la Hollywood și a făcut un efort cumpărând o proprietate somptuoasă în orașul starurilor de cinema, cu 6,9 milioane de dolari. Casa, dotată cu sală de cinema și centru Spa, a fost vândută de artistă în 2011, la doi ani după achiziție, pentru suma de 5,03 milioane de dolari.

FOTO: Noua casă de la Hollywood cumpărată de Rihanna

La începutul acestui an, Rihanna și-a cumpărat o altă proprietate în zonă, pentru care a plătit 6,8 milioane de dolari. Din fericire pentru artistă, banii intră mereu în conturile ei, deci își permite să mai și piardă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!