Starurile care au promis că vor părăsi SUA dacă Donald Trump ajunge iar președinte

Starurile care au promis că vor părăsi SUA dacă Donald Trump ajunge iar președinte
Donald Trump, sprijint de Prima Doamnă, Melania Trump, în lupta cu Joe Biden. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Noiembrie 2020
Data actualizare: 04 Noiembrie 2020
În 2016, multe celebrități de peste Ocean erau sigure că Donald Trump nu are șanse în fața lui Hillary Clinton, însă s-au înșelat. Acum, o serie de vedete din SUA susțin că vor pleca din țară dacă magnatul rămâne la Casa Albă.

Ori el, ori noi. Aceasta este deviza unor staruri de peste Ocean, care nu sunt de acord cu modul în care Donald Trump a condus Statele Unite în ultimii 4 ani. Câteva personalități din SUA au declarat public că vor părăsi țara dacă Trump obține cel de-al doilea mandat la Casa Albă. Cine sunt vedetele care sunt gata să se mute în alte țări.

Tommy Lee Bass

Fondatorul trupei Mötley Crüe, Tommy Lee Bass, a anunțat în octombrie că se va muta în Europa dacă Trump câștigă alegerile. Originar din Grecia, muzicianul a dezvăluit că se va întoare în țara natală.

Amice, jur pe Dumnezeu că dacă se întâmplă asta, o să vin în vizită în UK. Plec de aici. Mă întorc în țara natală, mă întorc în Grecia și-mi cumpăr o casă pe una dintre insule”, a spus artistul publicației The Big Issue. Acesta este de părere că europenii se uită la americani cu uimire, deoarece au tendința de a-și alege la conducerea țării doar staruri, nu oameni dispuși „să facă treabă”.

Citește șiCine ar fi crezut? Aceste staruri de la Hollywood au origini românești

Bruce Springsteen

Născut în New Jersey, Bruce Springsteen a declarat că e gata să părăsească SUA la cei 71 de ani ai săi, dacă Trump iese victorios. „Dacă Trump este reales – ceea ce nu se va întâmpla… ne vedem în următorul avion”, a declarat rockerul, conform presei australiene.

Muzicianul nu și-a ascuns afinitatea pentru Australia, dând de înțeles că această țară ar putea fi locul său de refugiu.

Iubesc Australia. Întotdeauna am fost primiți bine aici. Iubesc oamenii, iubesc peisajele, un loc minunat pentru excursii pe motocicletă, e aproape de inimile noastre”, a spus Springsteen.

John Legend

Cântărețul John Legend este un alt adversar al politicii lui Donald Trump. În septembrie, artistul a declarat în Cosmopolitan că e extenuat de modul în care președintele conduce țara. Atât el, cât și soția lui, Chrissy Teigen, au analizat posibilitatea de a pleca din SUA.

Trebuie să te gândești să mergi undeva unde există democrație aevărată, care are respect pentru statul de drept și drepturile omului”, a spus John Legend.

În 2016, înainte de alegerile prezidențiale, staruri precum Miley Cyrus, Cher, Samuel L. Jackson, Snoop Dog și Whoopi Goldberg declaraseră că vor părăsi țara dacă Trump iese președinte. Niciunul nu s-a ținut e cuvânt.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 25: Monica Munteanu, dezvăluiri în exclusivitate despre George Piștereanu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies