Starurile și școala online: „E un coșmar”. Cum se descurcă vedetele cu copiii pe cap toată ziua

Starurile și școala online: E un coșmar . Cum se descurcă vedetele cu copiii pe cap toată ziua
Jennifer Lopez e profesoară pentru copiii ei în pandemie. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Noiembrie 2020
Data actualizare: 20 Noiembrie 2020
Din cauza suspendării cursurilor, părinții-vedetă au ajuns să facă pe dascălii la ei acasă. Starurile internaționale petrec cu copiii lor mai mult timp ca niciodată, iar printre activități se numără și supravegherea cursurilor desfășurate online.

Ce noroc pe copiii celebrităților! Pandemia de coronavirus i-a ținut pe părinții lor mai tot timpul în case, motiv pentru cei mici să le facă zile fripte, cum numai bonele au experimentat până acum. Lăsând gluma la o parte, multe staruri internaționale mărturisesc că această perioadă grea are și părțile ei bune, cum ar fi descoperirea personalității copiiilor lor. Iată cum își ajută vedetele copiii care fac școală online!

Chrissy Teigen și John Legend

Cei doi părinți spun că au realizat abia acum ce greu e să fii profesor. Chrissy Teigen și John Legend au doi copii mici, de 2 și de 4 ani, care le-au transformat casa în grădiniță. Din cauza răspândirii infecției cu coronavirus, cei doi nu mai pot apela la bone și au grijă singuri de cei mici. John Legend spune că a descoperit în soția lui o forță incredibilă, care o ajută să se achite onorabil de sarcina de îngrijitoare și educatoare pentru copiii lor.

În fiecare zi încearcă să inventeze o nouă activitate cu copiii. Mi-a spus că atunci când era mai tânără voia să devină educatoare. Aum văd acea latură a ei”, a dezvăluit cântărețul pentru revista People.

Patrick Dempsey

Actorul din Anatomia lui Grey are doi băieți de 13 ani și o fată de 18 ani și spune că este o provocare să-i țină concentrați la orele online. „Este foarte greu pentru că la vârsta lor socializarea este foarte importantă. Și să fie la școală pe Zoom este foarte provocator. Cred că matametica și, cu siguranță, științele sunt foarte greu de învățat”, a spus actorul de 54 de ani.

Halle Berry

Actrița Halle Berry nu e un fan al școlii online (cine poate fi?) și dezvăluie că pentru ea e un coșmar de zi cu zi. „E un coșmar. Ei chiar nu învață nimic și e greu… Ce am învățat este că un copil de 6 ani face ceva pentru că vede alți copii de 6 ani că fac acel ceva. Ca atunci când se opresc să mănânce pentru că alți 25 fac la fel”, s-a destăinuit actrița publicației Entertainment Tonight.

Halle Berry are un băiat de 6 ani și jumătate și o fată de 12 ani, cu care trăiește izolat.

Kim Kardashian

Mamă a patru copii, Kim Kardashian găsește rar timp pentru ea însăși. În orice caz, nu mai are libertatea de dinainte de pandemie. Deși normal doi dintre copiii ei merg fizic la școală, în această perioadă este vacanță, așa că are casa plină de actvități extrașcolare.

Să fiu profesoară pentru 4 copilași… Mă mai ascund de ei”, a spus starleta într-o intervenție pentru The Tonight Show. Kim Kardashian a dezvăluit că în această perioadă a descoperit ce înseamnă meseria de profesor, pentru care are acum un mare respect.

Jennifer Lopez

Vedeta locuiește cu logodnicul ei, Alex Rodriguez, într-o vilă din Miami. În casă sunt patru copii, doi ai partenerului ei, doi ai ei. Toți sunt adolescenți și fac școală online, iar Jennifer Lopez îi ajută la teme. Însă, spune artista, programa școlară nu mai e cea de pe vremea ei.

Nu sunt profesoară. Și ai văzut ce matematică fac acum. Este o matematică nouă! E o nebunie”, s-a confesat J Lo realilzatoarei Ellen DeGeneres.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Școala online: Lecție de organizare pentru copii și părinți
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies