Ștefan Mandachi, apariție în New York Times: "Incredibil!"

Ștefan Mandachi, apariție în New York Times: Incredibil!
Citeste mai mult despre: Stefan Mandachi, New York Times, Ucraina,
Data publicarii: 15 Martie 2022
Data actualizare: 15 Martie 2022
Pe contul său personal de Facebook, Ștefan Mandachi a anunțat că numele său și al hotelului său au apărut într-un articol publicat pe prima pagină din ziarul New York Times. 

Fotografia care a însoțit articolul este realizată de Cristian Movilă și textul a fost reprodus pe pagina de Facebook de Mandachi, care a exclamat încântat: "Incredibil!"


 

Articolul este:
 
"SUCEAVA, România — Viktor și Rachel Borovic au fost foarte recunoscători că au primit o masă caldă la o biserică din Suceava după ce au traversat din Ucraina în România, dar au fost nevoiți să refuze oferta unui pat pentru noapte. Câinele lor, Busia, și pisica lor, Coco, numită după Coco Chanel, nu au avut voie să rămână.Așa că cei doi a dus animalele la un adăpost care fusese amenajat în sala de bal a Hotelului-Spa Mandachi, cunoscut pentru primirea câinilor, pisicilor și oricăror alte animale de companie iubite pe care refugiații ucraineni le-au adus cu ei.

Stefan Mandachi, proprietarul, a postat pe pagina sa de Facebook ca „toate animalele de companie sunt binevenite aici”. Domnul Mandachi, care are opt câini, două pisici și doi porci, a aranjat să vină la adăpost un medic veterinar la ora 20.00, sâmbătă, să elibereze pașapoartele necesare pentru animale și cipurile de identitate care se introduc sub pielea animalelor de companie." 

FOTO: ȘTEFAN MANDACHI/ CRISTIAN MOVILĂ

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!