Ștefan Mandachi, despre conflictul cu Marian Godină: "A câștigat el"

Ștefan Mandachi, despre conflictul cu Marian Godină: A câștigat el
Citeste mai mult despre: Stefan Mandachi, conflict, Marian Godina,
Data publicarii: 05 Aprilie 2021
Data actualizare: 21 Octombrie 2021
Mandachi l-a criticat dur pe Godină și l-a acuzat că își vinde cărțile cu ajutorul hainelor de polițist, iar de cealaltă parte Godină l-a atacat și a spus că afaceristul i se adresează de la un nivel mult prea jos pentru a-l lua în seamă.
 
S-au desfințat unul pe altul în postări și articole pe blog, dar, la aproape un an de la neînțelegeri, Ștefan Mandachi a povestit în podcastul “ Acasă la Măruță” cum s-a petrecut totul din perspectiva lui.
 
“Am vrut să îl invit pe Marian Godină în filmul meu documentar „30 de ani și 15 minute”. Nu îl cunoșteam foarte bine, mi-au spus niște prieteni. A făcut niște pași curajoși în Poliție; nu a avut timp, am încheiat discuția foarte pe scurt. (…) Eu iubesc animalele, militez pentru protecția lor. M-a sunat Cristina Țopescu, Dumnezeu să o odihnească, să mă invite la emisune. Era atât de pătimașă că m-a ținut o oră la telefon. ” 

“După ce a murit am făcut o postare pe Facebook (...) Atunci a făcut Godină o postare în care m-a înțepat. Eu așa am crezut, dacă m-am înșelat, îmi pare rău. Am făcut și eu o postare fără să dau nume, cum a făcut și el. După care m-a insultat teribil în data când s-a împlinit un an de la manifestul #sîeu; am dat replica, nu trebuia; nu am fost suficient de înțelept încât să tac; mi-a părut rău după; apoi am mai făcut o greșeală gramaticală, m-a înjuat o dată și nu i-am mai răspuns. A câștigat el. (...)”


 

Mandachi a încheiat cu sinceritate și umor:

“Nu am nimic cu el, îi doresc să fie sănătos. Nu trec cu mașina prin Brașov, sau dacă trec, stau în spate.”

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA :

FOTO: MARIAN GODINĂ FACEBOOK

ȘTEFAN MANDACHI FACEBOOK

            
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies