Ștefan Stan s-a despărțit de iubita lui, după doi ani de relație: „S-a terminat din prea multă dragoste”

Ștefan Stan s-a despărțit de iubita lui, după doi ani de relație: S-a terminat din prea multă dragoste
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Martie 2019
Data actualizare: 19 Martie 2019
Fostul câștigător al show-ului „Vocea României” și iubita lui și-au spus adio, dar nimeni nu înțelege de ce. Între ei era o diferență de 22 de ani.

Ștefan Stan (41 de ani) și Bianca Cristina (19 ani) păreau fericiți cu doar două săptămâni în urmă, când își declarau iubirea în emisiunea Vorbește lumea. Acum, în aceeași emisiune, artistul a aunțat că s-a despărțit de iubita tinerică, iar de vină ar fi... excesul de iubire. 

„Imprevizibilul, cred că ăsta e răspunsul. Din prea multă dragoste. În ciuda diferenței foate mari de vârstă, ea are o înțelepciune și o rațiune foarte mișto. Doar că așa s-a decis. Momentan nu mai suntem împreună”, le-a mărturisit Ștefan Stan celor doi realizatori ai emisiunii, Lora și Cove.

Artistul susține că decizia de a pune capăt relației a fost a amândurora. Totul a funcționat bine, iar între ei a fost o armonie perfectă, spune Stan.

„Am trăit doi ani de zile foarte frumoși. Amândoi am stat de vorbă, ca doi oameni maturi. Cred că e prima mea relație care se termină fără tensiune. A fost foarte relaxant, foarte firesc”, a spus artistul, care în 2011 a câștigat Vocea României.

Într-o postare pe Facebook, Bianca Cristina a dat de înțeles că relația lor nu s-a terminat atât de frumos și liniștit cum pretinde fostul ei iubit.

Artistul a dezvăluit că ultimele lor cuvine au fost: „Îți las pisica. Bine, păstrează cățelul”.

Bianca Cristina, în vârstă de 19 ani, a terminat liceul în vara anului trecut. Atunci plănuia să urmeze cursurile unei facultăți de drept sau ale unei facultăți de jurnalism. Nu știm ce anume a ales.

Ștefan Stan a fost căsătorit trei ani cu o americancă

Cântărețul a dezvăluit că relația cu Bianca Cristina a fost cea mai lungă din viața lui, după căsătoria din America. Artistul a fost căsătorit vreme de trei ani cu o fată din SUA, pe care a cerut-o după cinci ani de relație. A cunoscut-o pe stradă și a dus-o în fața ofițerului Stării Civile pe nepusă masă. Deși a stat opt ani în această relație, Stan nu a avut copii cu ea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!