Steve Irwin, omagiat de copiii săi! Au trecut 15 ani de la moartea “vânătorului de crocodili”

Steve Irwin, omagiat de copiii săi! Au trecut 15 ani de la moartea vânătorului de crocodili
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Septembrie 2021
Data actualizare: 06 Septembrie 2021
S-au împlinit 15 ani de când Steve Irwin, cel supranumit “vânătorul de crocodili”, s-a stins din viață după ce a fost înțepat de mai multe ori în piept de o pisică de mare. În momentul în care a murit, ecologul filma documentarul “Cele mai ucigătoare animale ale oceanului”. 

Copiii lui Steve Irwin, Bindi și Robert, duc mai departe munca tatălui său. Alături de mama lor, Terri Irwin, tinerii continuă activitatea la Grădina Zoologică din Queensland, Australia.

În ziua în care s-au împlinit 15 ani de la moartea sa, familia i-a adus un omagiu pe rețelele de socializare. Robert, care la 17 ani este un fotograf talentat iar imaginile sale cu animale sălbătice fac înconjurul lumii, a postat pe contul de Instagram o fotografie de arhivă alături de tatăl său. Tânărul avea doar doi anișori când și-a pierdut tatăl. 

Bindi Irwin a postat o fotografie adorabilă cu fiica sa și un mesaj emoționant pe Instagram. 

“Fetița asta dulce l-a urmărit pe “bunicul crocodil” pe ecranul proiectorului din tabăra noastră de la Steve Irwin Wildlife Resserve. Se luminează de fiecare dată când îl vede pe ecran. Îmi doresc din tot sufletul ca tata să fie aici și să o poată îmbrățișa pe frumoasa mea fiica. Au trecut 15 ani de când nu mai e printre noi. Mă alină gândul că acum este îngerul ei păzitor”, a scris Bindi pe Instagram.

Bindi este căsătorită cu Chandler Powell, iar în primăvară cei doi au devenit părinți. Tânăra de 23 de ani a botezat-o Grace Warrior, în amintirea bunicului ei. 

“Războinica noastră graţioasă este cea mai frumoasă lumină. Grace este prenumele dat după străbunica mea şi după rude din familia lui Chandler. Warrior Irwin reprezintă un omagiu adus tatălui meu şi moştenirii lui ca incredibil Wildlife Warrior (n.red războinic pentru natura sălbatică)”, a scris Bindi la scurt timp după ce a devenit mămică.


Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cristiano Ronaldo pe OnlyFans?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!