Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala

Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala
Data publicarii: 21 Mai 2010
Data actualizare: 19 Mai 2011
Posesorul unei filmografii impresionante, care cuprinde filme de actiune in care actorul american si-a demonstrat abilitatile dobandite prin practicarea artelor martiale, Steven Seagal, a fost acuzat de nepoata lui Ray Charles, Blair Robinson, de harturie sexuala.

Dupa cum a informat “The Sun”, la sfarsitul lui aprilie 2010, tanara Blair Robinson l-a cunoscut pe eroul din filme de actiune Steven Seagal in 2004, in timpul funerariilor bunicului ei, dupa carea a lucrat ca asistenta a actorului. “Este clar ca spera favoruri sexuale ca parte a muncii mele”, a declarat Blair.

Pe langa nepoata lui Ray Charles, si o alta angajata de-a lui Seagal l-a acuzat pe acesta de hartuire sexuala. Kayden Nguye (23 de ani) l-a reclamat si ea in aprilie pe binecunoscutul actor, sustinand ca acesta a tratat-o ca pe o jucarie sexuala.

Steven Seagal a mai fost acuzat ca isi pipaie angajatele pe sani, la fel cum ar facea un medic care le-ar consulta sa vada daca au noduli.

Marty Singer, avocatul lui Steven Seagal, a respins aceste acuzatii, sutinand ca actorul nu isi aminteste ca Blair si Kayden sa fi lucrat pentru el.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies