Steven Seagal, călcat pe bătături. Cum reacționează actorul când i se pune o întrebare incomodă

Steven Seagal, călcat pe bătături. Cum reacționează actorul când i se pune o întrebare incomodă
Citeste mai mult despre: Steven Seagal, abuz sexual, interviu BBC, viol,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Octombrie 2018
Data actualizare: 05 Octombrie 2018
Actorul american Steven Seagal a fost scos din pepeni de o jurnalistă BBC, care a readus în discuție un subiect sensibil, acuzațiile de viol lansate în spațiul public de mai multe actrițe.

Steven Seagal (66 de ani) fusese invitat de BBC să răspundă unor întrebări referitoare la dialogul cultural SUA – Rusia și despre relația sa cu Federația Rusă. Actorul este cetățean rus din anul 2016 și nu și-a ascuns niciodată afinitatea pentru poporul rus și cultura acestuia. În 2018, actorul a fost numit de ministrul de externe de la Moscova „un trimis special al Rusiei în SUA pentru îmbunătățirea dialogului dintre cele două țări”.

Jurnalista Kirsty Wark și-a concentrat interviul pe acest subiect, însă la un moment dat a adus în dicuție o temă mai veche, care a provocat discuții aprinse la momentul respectiv. În martie 2018, Steven Seagal a fost acuzat de viol de actrița Regina Simons, faptă care s-ar fi petrecut în 1993 în locuința actorului. Seagal a negat acuzațiile și a cerut ca acestea să nu mai fie discutate în spațiul public în lipsa unor probe solide.

Jurnalista BBC l-a călcat pe bătături pe Seagal și l-a întrebat cum s-a descurcat în tot acest timp știind că asupra lui planează suspiciunea că e un prădător sexual. Actorul s-a înfuriat și a scăpat un „La naiba” printre dinți, în timp ce-și scotea casca din ureche pentru a părăsi interviul. Fără nicio explicație suplimentară, Seagal a ieșit din direct, lăsând-o pe Kirsty Wark singură. Iată momentul!


Procuratura din Los Angeles a emis un comunicat de presă în luna septembrie, în care arată că Steven Seagal nu poate fi cercetat pentru niște fapte comise în 1993, din cauză că acestea s-ar fi prescris în 2003. Însă, actorul din Sub asediu a fost acuzat de hărțuire și abuz sexual și de alte femei, printre care actrițele Jenny McCarthy, Julianna Marguiles și Portia de Rossi.
 

E Steven Seagal un prădător sexual?

Jenny McCarthy s-a destăinuit anul trecut presei de peste Ocean, dezvăluind că Seagal i-a cerut să se dezbrace în 1995, în timpul unor audiții pentru pelicula Sub asediu 2. La rândul ei, Julianna Marguiles a povestit că pe vremea când avea 23 de ani i s-a propus să participe la o întâlnire cu Steven Seagal pentru a fi distribuită într-un film, scrie Daily Mail. Întâlnirea urma să aibă loc într-un hotel, considerat total nepotrivit pentru un casting.

Portia de Rossi a mărturisit și ea o întâmplare de la o audiție care a avut loc în biroul lui. „Mi-a spus cât de important este să avem o legătură în afara ecranului, iar în acest timp s-a așezat lângă mine și și-a deschis fermoarul pantalonilor. Am fugit și mi-am sunat agentul. Neafectat, mi-a dat replica: nu știam că nu e genul tău.”

Regina Simons (dreapta) s-a destăinuit în public în martie 2018


Acuzat de trafic de carne vie

În aprilie 2010, actorul a fost subiectul unui scandal și mai mare, care a pornit de la fosta sa asistentă, Kayden Nguyen. Aceasta l-a acuzat de hărțuire sexuală, trafic de carne vie și de desfacerea ilegală a contractului de muncă. Mai mult, Nguyen a lansat în spațiul public ideea că Seagal e un maniac sexual, care are un harem de femei cu care își face toate poftele, și din care i-a cerut să facă și ea parte. La trei luni de la deschiderea procesului în instanță, tânăra și-a retras inexplicabil toate acuzațiile.

În ianuarie 2018, actrița Rachel Grant l-a acuzat direct pe Seagal de abuz sexual, susținând că actorul a atacat-o în 2002, în timpul filmărilor la pelicula Out for a kill. Aceasta a precizat că și-a pierdut slujba în urma acestui incident, pe care l-a condamnat la vremea respectivă.

Steven Seagal a fost căsătorit de patru ori și are șapte copii. Cu actuala sa soție, Erdenentuya Batsukh, e căsătorit din anul 2009.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies