Steven Seagal spera sa fim nemuritori pana in 2045! Afla ce i-a scris lui Vladimir Putin! VIDEO

Steven Seagal spera sa fim nemuritori pana in 2045! Afla ce i-a scris lui Vladimir Putin! VIDEO
Data publicarii: 19 Mai 2011
Data actualizare: 20 Mai 2011
Celebrul actor si expert in arte martiale Steven Seagal i-a trimis o scrisoare primului ministru al Rusiei, Vladimir Putin, in care ii cere sprijinul pentru “Rusia 2045”, grupare care isi propune sa faca in Rusia centrul nemuririi si al cercetarilor in privinta crearii unui corp uman artificial.

Dupa cum sustine Steven Seagal, “Rusia 2045”, prin utilizarea si dezvoltarea de noi tehnologii, spera sa imbunatateasca in mod semnificativ calitatea vietii si sa faca oamenii nemuritori pana in 2045.

“Nu cu mult timp in urma, am aflat de la prietenii mei rusi despre miscarea sociala <<Rusia 2045>> si am decis sa o sustin”, spune Steven Seagal care are radacini rusesti.

Steven Seagal il considera pe Vladimir Putin “un lider mondial proeminent” si spera ca prim ministrul rus sa sprijine acest proiect indraznet, motiv pentru care i-a trimis o scrisoare.

“Rusia 2045”
a fost fondata de Dmitri Itskov la Moscova, in februarie 2011, si se bazeaza pe sprijinul unui grup de oameni marcanti de stiinta. Ei intentioneaza sa combine toate tehnologiile inovatoare medicale existente, precum si crearea unora noi, pentru a produce corpul uman artificial si, in cele din urma, sa le permita oamenilor sa ajunga la nemurire.

Joi, 19 mai, l-ai (re)vazut pe Steven Seagal in filmul de actiune "Cartierul crimei"!
 

Intra pe www.procinema.ro ca sa afli ultimele noutati de la Festivalul de film de la Cannes!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies