Stevie Wonder are nevoie de un rinichi nou. Cântărețul va face transplant la 69 de ani

Stevie Wonder are nevoie de un rinichi nou. Cântărețul va face transplant la 69 de ani
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Iulie 2019
Data actualizare: 07 Iulie 2019
Legendarul muzician a anunțat în timpul unui concert susținut la Londra că va trece printr-o operație de transplant de rinichi către sfârșitul acestui an.

Stevie Wonder (69 de ani) are probleme cu un rinichi, care nu mai funcționează la parametri optimi. Starul american, care și-a pierdut vederea la scurt timp după naștere, a dezvăluit că a găsit un donator compatibil pentru rinichiul său.

În timpul concertului pe care l-a susținut în Hyde Park, Londra, în cadrul Festivalului British Summer Time, Stevie Wonder a declarat că va lua o pauză de la muzică pentru a avea grijă de sănătatea lui.

„O să fac o operație de transplat de rinichi, în luna septembrie a acestui an. Sunt bine, am un donator. Totul e ok, am venit aici să vă dau dragostea mea și să vă mulțumesc pentru dragostea voastră”, a spus Stevie Wonder pe scenă.

Legendarul muzician va mai susține trei concerte până în momentul operației din septembrie, după care va lua o pauză. Wonder a ținut morțiș să facă el însuși anunțul, pentru a evita răspândirea unor informații eronate legate de starea sa de sănătate.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies