Stiai ca si tu poti citi amprentele? Gaseste categoria in care te incadrezi si afla ce spune despre tine

Stiai ca si tu poti citi amprentele? Gaseste categoria in care te incadrezi si afla ce spune despre tine
Data publicarii: 23 Februarie 2016
Data actualizare: 23 Februarie 2016
Amprentele sunt diferite, de la om la om, dar ele pot fi incadrate in categorii, in functie de forma predominanta pe care o au. Studiul dermatoglifelor ne ajuta sa intelegem cum putem citi cateva aspecte ale personalitatii noastre, prin citirea amprentelor.

Cei de la Bright Side au facut o prezentare a tipurilor de amprenta. Verifica si tu in care te incadrezi si ce spun amprentele despre tine.

1.Amprentele lunguiete, in forma de lat sau brida.  Se pare ca este cea mai intalnita categorie de amprente din Europa si corespunde unui temperament calm si unei personalitati echilibrate. Oamenii cu astfel de amprente sunt, in general, empatici si incearca sa ii ajute pe ceilalti, facandu-si prieteni rapid.  Desi sunt responsabili, nu le place sa preia initiativa. 

Cea mai mare sursa de informatie si sentimente este in persoanele din jur. Sunt usor de citit si deschisi, fara probleme grave de sanatate. Au un temperament sangvinic, o imaginatie puternica si sunt visatori.

2.Amprentele in curba corespund celor care sunt energici si increzatori, aratand asta in fiecare aspect: postura, gesturi, maniere, miscare. Uneori sunt incapatanati si foarte rar ii poti face sa se razgandeasca sau sa-si recunoasca greselile. Se adapteaza mai greu schimbarilor de mediu si nu sunt niste buni ascultatori. Le place sa foloseasca alte persoane in atingerea scopurilor lor.

Au un temperament coleric, pretuiesc arta, muzica si au un limbaj corporal foarte expresiv. Nu sunt persoane deloc delicate, dar sunt foarte loiali si nu isi dezamagesc niciodata prietenii adevarati.

3.Amprentele in forma de spirala apartin persoanelor in general suparacioase, dar binevoitoare. Oamenii cu aceste amprente sunt talentanti, invata rapid ai analizeaza orice se afla in jurul lor. Incep mult lucruri si pot renunta la ele inainte de a le finaliza. Au un caracter exploziv si reactii pe masura. Le place sa caute consolare si de cele mai multe ori nu sunt satisfacuti de ce se intampla cu ei, indoindu-se de orice si oricine.

Au un temperament flegmatic, nu se exprima foarte usor, sunt tacuti si ceva mai incenti cand treuie sa faca ceva. In cateva cuvinte, sunt persoane versatile, complexe si uneori nu stiu de ce sunt capabili.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!