Știrea care a stârnit confuzie pe net. La 52 de ani, Halle Berry, distribuită în rolul unei adolescente

Știrea care a stârnit confuzie pe net. La 52 de ani, Halle Berry, distribuită în rolul unei adolescente
Citeste mai mult despre: Halle Berry, Halle Bailey, Mica Sirena,
Data: 04 Iulie 2019
Recent, rețelele de socializare au fost luate cu asalt de fanii actriței Halle Berry, după ce a apărut știrea că o actriță cu un nume asemănător a fost distribuită în rolul Micuței Sirene. 

Halle Bailey (19 ani) a primit de curând rolul lui Ariel, în filmul Disney live-action ”The Little Mermaid”/Mica sirenă. Totuși, din cauza numelui, mulți fani au confundat-o cu actrița de Oscar Halle Berry (52 de ani), de aici născându-se tot felul de comentarii pe cât de confuze, pe atât de amuzante.

Citește și: Halle Berry, aparitie de senzatie la un eveniment monden

Rețelele de socializare au fost inundate cu imagini și meme-uri care încercau să explice de ce o actriță de 52 de ani a primit rolul unei adolescente de 16 ani. 

Pentru a pune capăt confuziei, Halle Berry a scris pe Instagram: ”În caz în care aveați nevoie să vi se amintească... Felicitări, Halle Bailey, pentru această oportunitate uriașă, abia așteptăm să te vedem!”. 

Răspunsul din partea actriței de 19 ani nu s-a lăsat așteptat: ”Lucrul acesta înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt fericită să împart numele cu tine, te iubesc foarte mult”.

Halle Berry nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns: ”Ești uimitoare, sunt încântată pentru tine! #BlackGirlMagic #TheHalleLegacy”. 

Între timp, pe internet au apărut numeroase mesaje amuzante ale fanilor care le-au confundat pe cele două Halle. 

Creierul meu încearcă să calculeze cum va juca Halle Berry rolul unei sirene de 16 ani”, a scris un ultilizator de social media. 

Ultimii mei neuroni au citit Halle Bailey în loc de Halle Berry”, a comentat altcineva. 

Credeam că Halle Berry o interpretează pe Ariel, dar de fapt am realizat că sunt bătrân și complet deplasat”, a mai scris cineva. 

Conform The Hollywood Reporter, în noul film live-action ”The Little Mermaid”, partitura Ursulei va fi preluată de Melissa McCarthy.

Foto: Profimediaimages.ro
 

Vezi și; Profil de celebritate - Hugh Jackman

FULLSCREEN
Știrea care a stârnit confuzie pe net. La 52 de ani, Halle Berry, distribuită în rolul unei adolescente
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO