Stirile PRO TV lanseaza campania Romania Din Regatul Unit

Stirile PRO TV lanseaza campania Romania Din Regatul Unit
Data publicarii: 29 Aprilie 2015
Data actualizare: 29 Aprilie 2015
Ieri seara, in cadrul jurnalului de la ora 19:00, Stirile PRO TV au dat startul campaniei Romania Din Regatul Unit – o serie de reportaje cu si despre romanii stabiliti in Marea Britanie.

Campania se leaga de contextul actual, in care se pune accent pe emigrarea in Anglia. In luna mai britanicii isi aleg reprezentantii Parlamentului, iar problema emigratiei este cap de afis in campania electorala. Politicienii din Regat vor masuri mai restrictive in ceea ce priveste emigrantii, iar romanii sunt printre cei vizati.

Telespectatorii vor vedea exemple de romani care ne fac mandri la Londra: avocati, profesori, oameni de afaceri, artisti, dar si romani cu meserii mai putin cunoscute. Oameni care muncesc, sunt corecti, s-au integrat perfect in sistemul englez, au fost asimiliati si accepta valorile din Regatul Unit al Marii Britanii, dar si romani care ne fac de rusine la Londra, cei care nu ne reprezinta ca natiune, aratati cu degetul pentru ca sunt extrem de vocali si de vizibili. 

Am vazut atat afaceri de succes, in high-life-ul londonez, am filmat in locuri unde nu s-a mai filmat niciodata pana acum, dar am vazut si fata mai putin placuta a Londrei si am fost martorul unor povesti triste si rusinoase. Am aflat de ce autoritatile de la Londra ne arata cu degetul, dar stiu ca in marea metropola avem romani cu care ma pot mandri in toata lumea! Am filmat multi tineri cu afaceri la inceput, oameni care vor sa isi intemeieze familii departe de tara natala. In orasul cu cei mai multi miliardari, in poate cel mai cosmopolit stat al lumii, romanii se integreaza si isi pun amprenta pe sistemul care i-a acceptat si care le pretinde sa fie cinstiti si corecti.” – a declarat Rares Nastase

Campania Romania Din Regatul Unit va putea fi urmarita atat in cadrul Stirilor PRO TV, cat si in editiile viitoare ale emisiunii Romania, te iubesc!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies