Stirile Pro Tv sunt in semifinala pentru Premiile Emmy

Stirile Pro Tv sunt in semifinala pentru Premiile Emmy
Citeste mai mult despre: Stirile ProTV, Premiul Emmy,
Data publicarii: 19 Septembrie 2008
Data actualizare: 05 Ianuarie 2015
Stirile Pro Tv au intrat din nou in cursa pentru Premiile Emmy de televiziune cu trei reportaje din cadrul campaniei “Tu stii ce mai face copilul tau?” .
Dupa ce anul trecut, Stirile Pro Tv au intrat in finala celor mai prestigioase premii de televiziune cu reportajul cameramanului Sergiu Matei “Tibetans at chinese borders”, anul acesta  Stirile Pro Tv au ajuns in semifinala si se afla din nou in competitia pentru marele premiu cu reportaje inedite si spectaculoase realizate in cadrul campaniei “Tu stii ce mai face copilul tau?” Subiectul celor trei reportaje aflate in cursa pentru Emmy au adus in prim-plan situatia copiilor parasiti de parinti si autoritati, nevoiti sa creasca fara sprijinul si caldura parintilor aflati la munca in strainatate.

“Faptul ca am intrat in semifinala, alaturi de cele mai bune echipe de stiri din lume, confirma valoarea echipei Stirilor PRO TV. Pe de alta parte, ne arata ca problema copiilor ramasi acasa dupa plecarea parintilor la munca in strainatate este una de interes pentru o lume intreaga. Ne onoreaza aceasta calificare printre cei mai buni si speram sa ajugem in finala, unde vor fi prezente trei dintre cele mai bune echipe nominalizate pentru marele premiu”, a declarat Paula Herlo, unul dintre reporterii Stirilor Pro Tv care s-au ocupat indeaproape de campania “Tu stii ce mai face copilul tau?”.
        
Finalistii Premiilor Emmy 2008 vor fi anuntati pe 11 august pe site-ul oficial www.iemmys.tv.

 

 

 

#vanatordetricolor

A photo posted by dumitru claudia (@sclipilici) on

 

Bucurii de Craciun

A photo posted by dumitru claudia (@sclipilici) on

Alte bucurii de Craciun.

A photo posted by dumitru claudia (@sclipilici) on
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies