Stirileprotv.ro lansează emisiunea Smile with Style, prezentată de dr. Alexandra Mircea

Stirileprotv.ro lansează emisiunea Smile with Style, prezentată de dr. Alexandra Mircea
Citeste mai mult despre: Smile with Style, Pro Tv, Stirile ProTV,
Data publicarii: 14 Septembrie 2023
Data actualizare: 14 Septembrie 2023
Astăzi, 14 septembrie, stirileprotv.ro lansează o nouă emisiune digitală, Smile with Style, dedicată igienei orale, ce joacă un rol decisiv în sănătatea noastră.

Vizitatorii site-ului pot afla informații interesante și sfaturi utile direct de la cel mai urmărit doctor stomatolog în mediul online din România, Alexandra Mircea. Clipurile video realizate de ea pe rețelele de socializare au strâns peste 700 de milioane de vizualizări, devenind virale în România. Cu o comunitate de peste 1.2 milioane de urmăritori, dr. Alexandra Mircea vrea să împărtășească din cunoștințele sale și să educe cât mai mulți oameni în privința sănătății orale.

Cu o experiență de peste 12 ani în stomatologie și specializare în parodontologie, dr. Alexandra Mircea conduce o echipă medicală în cadrul clinicii pe care a fondat-o în București.

„Știai că în România, în medie pe familie, se consumă un tub de pastă de dinți pe an? Sănătatea dinților tăi începe de la un periaj dentar corect. Așa că astăzi vrem să acordăm mai multă atenție lui, a tipurilor de periuță pe care le putem folosi și a pastei de dinți”, spune dr. Alexandra Mircea în prima ediție Smile with Style.

Când, cum și de câte ori trebuie să ne spălăm pe dinți, prin ce mijloace și instrumente ne completăm igiena dentară, cum avem grijă de gingiile noastre și evităm boala parodontală, dar și care este rolul măselelor de minte sunt câteva dintre subiectele abordate de dr. Alexandra Mircea în Smile with Style.

Emisiunea va putea fi vizionată exclusiv pe site-ul stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!