Stirileprotv.ro, liderul site-urilor de stiri din Romania

Stirileprotv.ro, liderul site-urilor de stiri din Romania
Citeste mai mult despre: clasament, John of God, stirileprotv.ro,
Data: 06 Aprilie 2009
La doar sase luni de la lansare, www.stirileprotv.ro a ajuns lider in clasamentul site-urilor de stiri din Romania. In luna martie, site-ul celei mi urmarite emisiuni de stiri din tara a fost accesat de 1.298.316 de vizitatori unici, cu aproape 25% mai mult decit in luna precedenta, devansind site-uri cu vechime din online-ul romanesc.

Potrivit datelor furnizate de SATI, stirileprotv.ro este urmat in clasament de www.cancan.ro (1.274.332 de vizitatori unici), www.libertatea.ro (1.241.923), www.realitatea.net (1.165.078) si www.hotnews.ro (1.127.447).

 Cea mai vizionata sectiune a site-ului ramine videoteca, iar cele mai vizionate stiri ale lunii martie au fost: reportajele reporterului Carmen Avram despre vindecatorul brazilian Joao de Deus, cazul kenyenilor acuzati de vrajitorie si arsi pe rug, dar si stirile trimise de utilizatorii stirileprotv.ro.

 La sfirsitul lunii martie, Stirile PRO TV au lansat campania soaciala „Avem viata in singe!” al carei obiectiv este stringerea de semnaturi online pentru infiintarea Registrului National de Donatori Neinruditi, un program medical care pentru sute de copii si adulti romani bolnavi de leucemie, talasemie si boala Hodgkin ar putea insemna diferenta dintre viata si moarte. In numai citeva zile de la lansare, peste 5000 de oameni au sustinut campania pe site-ul stirileprotv.ro.

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO