Studioul iLikeIT se transforma in circuit de curse

Studioul iLikeIT se transforma in circuit de curse
Citeste mai mult despre: Ilikeit,
Data publicarii: 19 Mai 2017
Data actualizare: 19 Mai 2017
Sambata dimineata, la iLikeIT, George Buhnici și Marian Andrei transforma studioul in circuit de curse. Doua dintre cele mai tari simulatoare de pe piata vor fi puse la lucru in spectaculosul "Project Cars". Baietii primesc o mana de ajutor de la Dragoș Simion, pilot consacrat in Campionatul National de karting, la numai 17 ani.
Tot la iLikeIT, expertii in securitate de la corporatiile cu sedii si in Romania ne dau sfaturi legate de protectia datelor.

WannaCry, unul dintre cele mai puternice atacuri cibernetice din ultimii ani, a lasat sute de mii de oameni si de companii fara informatii pretioase. A oprit productia in fabrici si a creat panica si in spitale. Hackerii s-au folosit de o unealta a Agentiei de Securitate Americane, scapata pe internet, si de o bresa in sistemele de operare Microsoft. Din pacate, spun expertii, este doar o farama din ceea ce ne-ar putea astepta. 
 

Nu lipseste nici jocul saptamanii: Marian are tot o propunere din zona sporturilor cu motor -Dirt Rally.VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies