STUDIU: Femeile moderne prefera tehnologia si somnul in locul sexului

STUDIU: Femeile moderne prefera tehnologia si somnul in locul sexului
Citeste mai mult despre: femei, somn, tehnologie,
Data publicarii: 17 Noiembrie 2014
Data actualizare: 17 Noiembrie 2014
Femeile din societatea actuala considera ca somnul si tehnologia sunt mai importante decat sexul, potrivit rezultatelor unui studiu privind nevoile si problemele din viata de zi cu zi ale acestora, realizat in Marea Britanie, Brazilia, China si Statele Unite ale Americii.

Pentru realizarea acestui studiu au fost chestionate peste 4.300 de femei din Marea Britanie, Brazilia, China si Statele Unite ale Americii, in legatura cu o serie de subiecte, printre care si sexul, somnul, banii, tehnologia si grijile familiale, informeaza dailymail.co.uk.

Studiul a aratat ca 68% dintre femeile britanice prefera un somn bun noaptea in locul unei partide de sex, in timp ce procentul in SUA este de 60%, iar in China de 70%. In schimb, dintre femeile din Brazilia doar 38% prefera sa doarma in loc sa faca dragoste.

De asemenea, atat in Marea Britanie, cat si in Statele Unite ale Americii, tehnologia este mai importanta decat sexul. Avand ocazia sa aleaga intre trei luni fara sex sau fara tehnologie, majoritatea femeilor a preferat trei luni fara sex.

Sexul nu a castigat nici lupta cu banii. Intrebate daca ar prefera sa aiba bani, sex sau putere, 80% dintre participante au ales banii, intrucat cu ajutorul acestora viitorul familiei este sigur, ceea ce pentru femei este o prioritate si este mult mai important decat propriile lor nevoi. Potrivit rezultatelor studiului, banii nu inseamna neaparat bogatie, ci stabilitate financiara. Atunci cand li s-a cerut sa defineasca succesul, cel mai frecvent, femeile au amintit de siguranta financiara, familie si fericire, fara ca avutia si luxul sa fie prioritare.

Citeste mai multe pe mediafax.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies