Subiecte care starnesc umorul oricarui cetatean, duminica, de la 14.00, doar in Apropo TV!

Subiecte care starnesc umorul oricarui cetatean, duminica, de la 14.00, doar in Apropo TV!
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, Andi Moisescu,
Data publicarii: 30 Octombrie 2014
Data actualizare: 02 Noiembrie 2014
Duminica, 2 noiembrie, de la ora 14:00, in Apropo TV, Andi Moisescu impreuna cu Alex Dima, Mihaela Radulescu si Bogdan Naumovici vor dezbate cum arta hotiei este dusa la un nou nivel in Romania si vor incerca sa gaseascaraspunsuri si remedii pentru acest fapt.

Robin and the Backstabbers vin in platou cu ocazia lansarii videoclipului Arhanghel'sk si vor aduce cu ei informatii utile si asteptate de catre fani referitoare la noua piesa si filmarile care au avut loc recent.

Pentru ca arta contemporana si jazz-ul fac parte din temele indelung discutate in rubrica Next gen, vom continua si de aceasta data in acelasi spirit cu Viorica Pintilie, cea care a plecat acum 10 ani din Chisinau pentru a cuceri Romania cu glasul ei. in momentul de fata este considerata o revelatie a jazz-ului din tara noastra si vine in Apropo TV sa ne spuna cum a reusit si cum se simte in postura actuala.

Din cuprinsul editiei cu numarul 304, nu va lipsi rubrica „Advertising” care ii va aduce fata in fata pe Bogdan Vintila si Andrei Nica de la Graffiti BBDO, da si pe George Buhnici. impreuna cu Andi Moisescu, cei trei vor face o trecere prin momentele de glorie ale publicitatii in general, comentand in particular cel mai nou spot al unei cunoscute marci de bere de la noi.

Tot legat de acest aspect, publicitatea, duminica de la ora 14:00 vor fi comentate si subiecte precum Noaptea devoratorilor de publicitate sau filmul Barbati misto.

Toate acestea si multe alte momente neasteptate care vor depasi orice imaginatie, dar si hohote de ras doar duminica, 2 noiembrie, in Apropo TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!