Subiecte incitante si invitati cu greutate, duminica, doar in Apropo TV!

Subiecte incitante si invitati cu greutate, duminica, doar in Apropo TV!
Data publicarii: 07 Noiembrie 2014
Data actualizare: 07 Noiembrie 2014
Duminica, 9 noiembrie, de la ora 13:05, Andi Moisescu va prezenta si comenta impreuna cu Stela Popescu, Mihai Bobonete si Dragos Bucurenci, probleme masculine si incotro se indreapta barbatii societatii actuale. Vor face unul cate unul o scurta trecere in revista a metrosexualului, metroemotionalului, retrosexualului, tehnosexualului, vitalsexualului, sapiosexualului, ubersexualului, vegansexualului, spornosexualului, heteroflexibilului si nu in ultimul rand a arhosexualului.

In rubrica "Romania care este" invitatii din platou, Gabriel Cotabita si Cornel Ilie vor dezbate mesajul, dar si ideea videoclipului Vunk si Ai Nostri - Ne facem auziti. 

Din cuprinsul editiei cu numarul 305, nu va lipsi rubrica „Advertising” care de aceasta data va dezbate impreuna cu Razvan Capanescu, Catalin Dobre si Sebastian Olar spotul Vino la vot, dar si ideea de a-i folosi pe Mihai Viteazul si pe stefan cel Mare in chemarea oamenilor la vot! Care a fost rezultatul vom afla duminica!

Incheiem editia de duminica cu rubrica Time Out si cu cele mai neasteptate si amuzante situatii care cu siguranta vor starni hohote de ras, dar vor da si de gandit.

Totul doar in Apropo TV, duminica 9 noiembrie, de la 13:05!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!