Sufera de anxietate si depresie, dar reuseste sa isi gaseasca linistea. Imaginile care descriu starile prin care trece

Sufera de anxietate si depresie, dar reuseste sa isi gaseasca linistea. Imaginile care descriu starile prin care trece
Data publicarii: 23 Mai 2017
Data actualizare: 23 Mai 2017
O tanara pe numele ei Kaylee Crawford sufera de o boala mintala si anume Sindromul Anxieataii Generalizate care se defineste prin prezenta continua a starii de anxietate combinata cu nelinistea si ingrijorarea, dar se confrunta destul de des si cu convulsii non-epileptice psihogenice. 

Tanara si-a dorit sa isi faca publica povestea de viata si a publicat cateva imagini in articolul pentru publicatia mentionata mai sus. Aceasta incearca sa redea cu ajutorul fotografiilor starile prin care trece, dar sa si explice ca nu este deloc simplu ceea ce traieste ea.

Starile de depresie cu cele care o afecteaza cel mai mult: "depresia este ca o haina grea pe care nu o mai pot da jos". Anxietatea ii cauzeaza atat de multe ganduri incat nu le poate face fata, iar de cele mai multe ori acestea doar o chinuie si mai apoi se spulbera fara niciun rezultat. 

Chiar si gandurile sunt agresive cu ea, iar de cele mai multe ori ajunge sa se simta agresata de propriile conceptii si trairi, iar atunci cand sufera de atacuri de panica, ajunge sa se simta captiva in propria fiinta, iar acest gand pare sa o ingrozeasca. 

Vezi aici imaginile!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies