Sufera de vitiligo si este nevoit sa se machieze in fiecare zi pentru a nu-si pierde slujba

19 Februarie 2018, 12:44

Sufera de vitiligo si este nevoit sa se machieze in fiecare zi pentru a nu-si pierde slujba
Chiar daca ne place sau nu, aspectul fizic este unul dintre lucrurile pe care societatea actuala pune cel mai mare pret. Modul in care aratam a ajuns sa fie mai important decat felul in care gandim sau ne comportam, iar presiunea de a arata bine este din ce in ce mai mare.

Cu aceasta problema se confrunta si Lee Thomas, un reporter Fox News in varsta de 50 de ani. Cand avea 25 de ani Thomas a descoperit ca sufera de vitiligo si a inceput sa se ingrijoreze in privinta carierei lui.

Cu o diploma in comunicare, visul lui a fost dintotdeauna acela de a deveni reporter, iar aspectul fizic este foarte important in aceasta profesie. 

"Doctorul mi-a spus ca am vitiligo, iar pielea mea va incepe sa isi schimbe culoarea. Mi-a explicat ca exista un tratament, dar ca boala nu se va vindeca. Mi-a fost teama ca imi va distruge cariera", a declarat barbatul pentru viralthread.com.

Desi ar fi putut sa se reprofileze, tanarul a ales sa lupte cu boala si sa isi urmeze visul. Pentru a reusi sa fie angajat pe postul de reporter Thomas a inceput sa se macheze in fiecare zi, astfel incat pielea lui sa aiba o culoare uniforma.

De-a lungul carierei barbatul a devenit foarte implicat in a ajuta persoanele care sufera de aceeasi boala, iar in fiecare an de Ziua Internationala pentru Vitiligo apare in fata camerelor fara machiaj.

"Sunt doar un tip care a incercat sa supravietuiasca in aceasta situatie, insa am devenit mult mai mult de atat. Ca reporter iti doresti ca oamenii sa te priveasca, dar niciodata nu m-am gandit ca povestea vietii mele va fi cea mai importanta pe care o voi spune", a marturisit barbatul.

Sursa foto: www.viralthread.com
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO