Sam Worthington, cum fanii nu l-au mai vazut. Imagini cu el si sotia, pentru care a batut un paparazzo

Sam Worthington, cum fanii nu l-au mai vazut. Imagini cu el si sotia, pentru care a batut un paparazzo
Data: 23 Iunie 2017
Au reusit sa tina secret faptul ca s-au casatorit si ca au un copil. Desi s-au straduit in continuare sa ramana discreti, Sam Worthington si Lara Bingle nu i-au mai putut tine la distanta pe paparazzi.

Sam Worthington si modelul australian Lara Bingle formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood. Deveniti parinti destul de recent, cei doi au ales sa iasa pentru o vreme din lumina reflectoarelor tocmai pentru a evita ca jurnalistii sa ii agaseze in aceasta etapata a vietii lor.

De altfel, cei fou au fost mereu extrem de discret si au preferat sa tina departe de opinia publica noutatile din viata personala. 

Recent, Sam si Lara au vrut sa faca o plimbare obsinuita cu metroul, in New York, iar paparazzii au fost pe faza. Ei l-au imortalizat pe starul din "Avatar" in ipostaza de tatic responsabil si au avut grija ca imaginile sa faca tot inconjurul internetului.

Oricat s-ar stradui, cuplul nu mai reuseste sa se fereasca de presa, mai ales dupa ce regizorul James Cameron a anuntat ca vor mai aparea inca doua filme din universul 'Avatar", in care Sam a avut un rol cheie.

FULLSCREEN
Sully din "Avatar", cum fanii nu l-au mai vazut. Imagini noi cu el si sotia, pentru care a batut un paparazzo
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO