Suma astronomică pe care John Travolta o cere pentru o poză cu el. Cât taxează actorul pentru un selfie

Suma astronomică pe care John Travolta o cere pentru o poză cu el. Cât taxează actorul pentru un selfie
Citeste mai mult despre: John Travolta, poze,
Autor: Doina Goanta
Data: 04 Noiembrie 2019
Este un superstar și taxează pe măsură! John Travolta a avut tarife astronomice la cea mai recentă convenție dedicată fanilor la care și-a făcut apariția. 

Fanii care au vrut să aibă o amintire de neprețuit cu actorul lor preferat au fost nevoiți să plătească o sumă fabuloasă. Existau două pachete pentru John Travolta la Adelaide's Supanova fan convention: unul mai “ieftin” de 250 de dolari, care includea un selfie cu actorul și unul “de lux”, la 505 dolari. Pentru acesta din urmă, fanii primeau o poză profesională alături de actor, însoțită de autograful acestuia. 

În ciuda tarifului exorbitant, fanii s-au ingesuit să se fotografieze cu Travolta la evenimentul care a avut loc în Australia. 

În vârstă de 65 de ani, John Travolta este într-o formă fizica excepțională, având în vedere că a trăit o adevarata dramă în urmă cu 10 ani. De curând, actorul și-a deschis inima și a vorbit despre moartea tragică a fiului sau. 

În 2009, actorul și-a pierdut fiului de 16 ani, Jett, după ce acesta a suferit o criză la casa de vacanță a familiei din Bahamas. 

”Este cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat în viață”, a mărturisit vedeta pentru Us Weekly. ”Adevărul este că nu credeam că o să supraviețuiesc”. 

Acum 10 ani, în 2009, o îngrijitoare l-a găsit pe Jett inconștient în sala de baie, după ce acesta căzuse și se lovise la cap. Tânărul a fost dus de urgență la spital, unde medicii nu au mai putut decât să-i pronunțe decesul. 

Adolescentul, cel mai mare copil al lui John Travolta și al soției acestuia, Kelly Preston, avea de mult timp crize epileptice.

John Travolta a dezvăluit că Biserica Scientologică l-a ajutat să poată înfrunta această tragedie. ”Biserica nu ne-a părăsit nici măcar o zi, timp de doi ani de zile”, mărturisește Travolta. ”Nu știu dacă aș fi reușit fără sprijinul ei”.

Publicația menționată mai sus a dezvăluit că Travolta și Preston continuă să fie adepți devotați ai Bisericii Scientologice.

”Biserica este unul dintre lucrurile care ne ține cu picioarele pe pământ”, a subliniat actorul.


FULLSCREEN
Suma astronomică pe care John Travolta o cere pentru o poză cu el. Cât taxează actorul pentru un selfie
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO