Suma colosală pe care Nicole Young, fosta soție a lui Dr. Dre, o cheltuiește pe distracții

Suma colosală pe care Nicole Young, fosta soție a lui Dr. Dre, o cheltuiește pe distracții
Nicole și Dr. Dre, pe vremea când nu se gândeau la divorț. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Septembrie 2020
Nicole Young i-a cerut divorțul lui Dr. Dre, după 24 de ani de mariaj, dar și o sumă considerabilă sub formă de ajutor după separare.

Aproape 2 milioane de dolari pe lună vrea Nicole Young de la Dr. Dre, după separarea de legendarul artist rap. Fiindcă pretențiile fostei soții i-au ridicat tensiunea, Dre a cerut să justifice, în amănunt, de ce are nevoie de atâția bani după divorț. Iar Nicole Young i-a făcut o listă, detaliată, cu toate cheltuielile ei.

Citește și

Se pare că fosta doamnă Young are nevoie de 10.000 de dolari în fiecare lună pentru curățenie și înteținerea casei. Asta nu-i o problemă, având în vedere stilul de viață al familiei sale, însă Dre a ridicat din sprâncene când a aflat că Nicole are nevoie de 900.000 de dolari pe lună pentru distracții de tot felul, scrie TMZ.

Cheltuielile ei lunare mai includ 135.000 de dolari pentru achiziția de haine, 125.000 de dolari – contribuții caritabile, 100.000 de dolari pentru plata ipotecii, 60.000 de dolari pentru cheltuieli de trai și școlarizare (nu are copii la școală - n. red.) și 20.000 de dolari pentru plata facturii la telefonul mobil.

În total, spune Nicole Young, stilul ei de viață „absoarbe” peste 2,5 milioane de dolari pe lună, dar se mulțumește cu cele 2 milioane de la fostul partener de viață.

Surse din anturajul rapperului spun că Dre a suportat mereu aceste capricii ale soției lui, însă acum nu mai e cazul. În documentele depuse la dosarul de divorț, Nicole Young a dezvăluit că fostul ei soț a ținut-o mereu din scurt și nu i-a permis accesul la finanțele lui.

Nicole Young și Dr. Dre se vor lupta în intanță pentru o avere cuprinsă între 820 de milioane și un milliard de dolari. El susține că fosta parteneră a semnat un contract prenupțial și că nu ar avea  dreptul să emită pretenții. Însă, ea spune că cel contract nu mai există, fiindcă el l-a rupt în fața ei.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: El este Lorand, creatorul super măștilor de la The Masked Singer

FULLSCREEN
Suma colosală pe care Nicole Young, fosta soție a lui Dr. Dre, o cheltuiește pe distracții
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies