Sunt adorati de milioane de fani, iar castigurile lor sunt pe masura popularitatii. Cei mai bine platiti actori din "Game of Thrones"

Sunt adorati de milioane de fani, iar castigurile lor sunt pe masura popularitatii. Cei mai bine platiti actori din  Game of Thrones
Data: 11 August 2016
"Game of Thrones" continua sa creeze isterie in randul iubitorilor de seriale. Desemnat in anul 2015 cel mai bun serial dramatic la Gala Premiilor Emmy, serialul a ajuns deja la sezonul cu numarul 7, air fanii sunt nerandatori sa vada ce intrigi vor fi puse la cale.

HBO a confirmat de curand schimbari majore in privinta serialului urmarit de milioane de oameni. Acestia au amanat difuzarea sezonul cu numarul 7 pana in vara anului 2017. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, acestia fiind obisnuiti sa isi inceapa luna aprilie in fata micului ecran, urmarindu-i pe Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen sau Cersei Lannister. 

Mai mult, urmatorul sezon va avea doar sapte episoade. Productia celor de la HBO a strans pana acum 26 de premii Emmy si este unul dintre cele mai scumpe seriale produse vreodata in SUA.

Costurile de productie sunt pe masura popularitatii actorilor care dau viata personajelor deja celebre in intreaga lume. Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow) sau Peter Dinklage (Tyrion Lannister) se numara printre cei mai bine platiti actori din Game of Thrones. 


Sursa: Tumblr

In urma renegocierilor, onorariile actorilor s-au schimbat, insa cei de la Deadline.com scriu ca vedetele de renume din serial sunt platite cu aproape 300 000 $ pe episod. Peter Dinklage si Lena Headey castigau in sezonul 4 aproape 160 000 $ pe episod, iar aceleasi surse scriu ca acestia au beneficiat de cresteri de 100% ale respectivei sume. Calculat la numarul de episoade, la final de sezon, Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau si Lena Headey isi trec in conturi frumoasa suma de 3 000 000 $

Tot cei de la Deadline scriu ca, pentru sezonul cu numarul 7, vedetele mai sus mentionate vor fi platite cu cate 500 000 $ pe episod pentru a interpreta personajele care fascineaza milioane de oameni. 

Se pare ca valoarea mare a sumelor este o modalitate prin care producatorii se asigura ca actorii nu isi reziliaza contractele si accepta sa isi duca pana la final "misiunea". Din pacate, banii nu ne garanteaza si faptul ca ne vom bucura de prezenta tuturor actorilor indragiti pana in ultimul episod al serialului. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO