Sunt gemene, dar pana si mama lor considera ca una dintre ele este "cea frumoasa". Cum arata cele doua surori dupa o transformare ce parea imposibila

Sunt gemene, dar pana si mama lor considera ca una dintre ele este  cea frumoasa . Cum arata cele doua surori dupa o transformare ce parea imposibila
Citeste mai mult despre: gemene, poveste, surori,
Data: 30 Iulie 2016
Mary si Ruth sunt gemene, insa infatisarile lor au devenit extrem de diferite incepand cu varsta de 11 ani. Asta ii facea pe cei din jurul lor sa o vada doar pe una dintre surori ca fiind frumoasa.

Mai mult decat atat, insasi mama gemenelor afirma ca Ruth este "cea draguta": "ea era geamana perfecta, iar eu nu."

Motivul diferentelor dintre cele doua consta in faptul ca Mary ajunsese ca cantareasca 190 de kilograme, in timp ce sora ei Ruth avea o greutate de 54 de kilograme.

Desi cele doua au fost intotdeauna prietene, iar Ruth si-a sprijinit intotdeauna sora, povestea lor a ajuns publica, in cadrul emisiunii "Where are they now", a cunoscutei Oprah.

Declicul a avut loc in momentul in care Mary a rupt, la propriu, un scaun dintr-un loc public si a luat hotararea sa caute ajutor, acceptand ca si-a scapat complet greutatea de sub control.

Dupa ani intregi in care a suferit de anorexie si bulimie, de teama de a nu se ingrasa si mai mult, Mary a facut schimbari radicale, iar acum arata cu totul altfel.

Vezi intreaga poveste in imaginile de mai jos:

FULLSCREEN
Sunt gemene, dar pana si mama lor considera ca una dintre ele este "cea frumoasa". Cum arata cele doua surori dupa o transformare ce parea imposibila
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO