Super show in premiera in Romania: FESTIGAL aduce la Sala Polivalenta un show inedit cu supervedete, elemente de teatru, musical, circ si efecte speciale

Super show in premiera in Romania: FESTIGAL aduce la Sala Polivalenta un show inedit cu supervedete, elemente de teatru, musical, circ si efecte speciale
Data publicarii: 22 Iulie 2016
Data actualizare: 22 Iulie 2016
Pe 1, 2, 3 si 4 decembrie 2016, Sala Polivalenta este gazda show-ului Festigal, un spectacol total, unic, in premiera in Romania, care aduce pe aceeasi scena cele mai iubite supervedete din lumea muzicii de la noi din tara, elemente de teatru, musical, circ si improvizatie, dansatori si acrobati. Totul intr-un spectacol de sunet, lumini, costume, efecte speciale si proiectii video impresionante, care se adreseaza parintilor si copiilor de toate varstele, dar si tinerilor si adolescentilor.  

Festigal este o poveste captivanta care are la baza un concept simplu si frumos: „AM UN VIS”. Denumit si „Spectacolul Spectacolelor”, Festigal este un super show la care vor lua parte artisti cunoscuti publicului larg din Romania. Primul nume sonor anuntat este Smiley, unul dintre cei mai prolifici artisti din Romania, care va dansa, canta si performa asa cum nu a mai avut ocazia pana acum. Andrei Maria (Smiley), este in acelasi timp co-producator si face parte din echipa de creatie a spectacolului. Regizorul intregului spectacol este Stefan Haves, un regizor american care colaboreaza din anul 2006 cu Cirque du Soleil si este specializat pe scenarii de spectacole de clovni si este profesor la programele de Master.  

„Sunt extrem de bucuros ca visul nostru inca de acum opt ani devine realitate si imi face o deosebita placere sa anunt prima editie a acestui eveniment inedit. Va asigur ca show-ul va depasi absolut orice imaginatie, va fi ceva nemaiintalnit pe vreo scena din Romania. Sunt convins ca fiecare dintre cei care vor veni intre 1 si 4 decembrie la Sala Polivalenta va fi cucerit de spectacolul de pe scena, de jocurile de lumini, de efectele speciale si de acrobatiile prezentate. Ne dorim ca Festigal sa devina un eveniment de traditie, la care fiecare parinte sa isi doreasca sa vina alaturi de copii si sa traiasca impreuna experiente inedite”, a spus Gal Golan, creator si producator executiv Festigal.  

O singura scena 360° va reuni pe durata festigalului zeci de supervedete, intr-un spectacol creativ cu elemente de teatru, musical, circ, improvizatie, efecte si proiectii speciale, totul in doua ore de distractie totala care va umple sala de culori, mister si emotii. 

Detaliile cu privire la orele de desfasurare a evenimentului, precum si informatii despre pretul biletelor si achizitionarea acestora vor fi puse la dispozitie de organizatori in cel mai scurt timp. Pana atunci, puteti fi la curent cu noutatile despre eveniment urmarind pagina de internet festigal.ro si pagina oficiala de Facebook Facebook.com/festigalromania.    

Spectacolul este sustinut de Pro TV in calitate de partener media. Muzica este oferita de HAHAHA Production.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies